Om oss

Enten du er mest opptatt av miljø eller lommebok er det smart å ta grep for å spare strøm i hjemmet. Vi i Strømdeals hjelper deg!

Hvem er Strømdeals.no?

Strømdeals.no driftes og eies av Cloudy AS

Strømdeals.no er en gratis sammenligningstjeneste av strøm i Norge. Vi synes det skal være enkelt å få gode avtaler på strøm. Derfor samler vi tilbydere av strøm i Norge – så du slipper å gjøre det selv.

Vi tror også på innovasjon og digitalisering, så strøm er dermed midt i blinken for oss.

Hvorfor skal du velge oss?

Det er flere gode grunner til å velge Strømdeals.no. Her er tre av dem.

Det er enkelt

Vi trenger bare fire opplysninger fra deg og så mottar du i løpet av kort tid tilbud på strøm fra aktuelle leverandører. Det betyr at du slipper å sammenligne priser og aktører på egenhånd.

Du sparer penger

Strøm kan være dyrt. Ved å bruke Strømdeals.no forsikrer du deg om at du får så billig strøm som mulig til ditt forbruksmønster.

Vi gjør jobben for deg

Når du har sendt inn ditt skjema vil vi ta kontakt med deg for å presentere våre tilbud. Du velger selv om du ønsker å bytte avtale.

Hvem samarbeider vi med?

Vi samarbeider med de største aktørene innen strøm i Norge, og samarbeidsbasen vår vokser hele tiden. I dag jobber vi med:

Hafslund Strøm – En landsdekkende leverandør med et grønt fokus.

Fortum Strøm – En strømleverandør med miljøfokus.

NorgesEnergi – Billig strøm og god kundeservice.

Hvor i Norge jobber Strømdeals.no?

Fordi vi samarbeider med strømleverandører på tvers av fylker og kommuner har vi mulighet til å tilby sammenligning av strøm til hele Norge. Uansett om du bor lengst i sør eller øverst i nord kan vi sette deg i kontakt med tilbyderne der du bor og gi deg den beste avtalen på markedet.

Kontakt oss

Dersom du lurer på noe med våre personvernregler vil vi høre fra deg. Du kan kontakte oss på epost: post(@)strømdeals.no

Cloudy AS

0369 Oslo

Tlf: +47 966 20 189

Våre skribenter

I Strømdeals er vi opptatt av at du skal få mest mulig pålitelig informasjon vedrørende strømmarkedet og prosessen rundt å bytte strømleverandør.