Kontaktinformasjon
 • Selskap

  NorgesEnergi AS (939 692 738)
 • Adresse

  Markens gate 34 4612 Kristiansand S
 • Telefon

 • Nettside

  https://www.norgesenergi.no/kundeservice/kontakt-oss/
 • E-post

  kundeservice@norgesenergi.no

NorgesEnergi

Om NorgesEnergi

Selskapet, som holder til med sitt hovedkontor i Kristiansand startet i 1999 som Norges første lavprisaktør for strøm. Bedriften utfordret de store og etablerte aktørene i markedet med billig strøm og god kundeservice. Strategien til NorgesEnergi var suksessfull, og firmaet er nå en av de største aktørene i det norske markedet med flere hundre tusen kunder.

Filosofien til NorgesEnergi er enkel. Strøm er enkelt, så det skal ikke være vanskelig å være strømkunde. Selskapet fokuserer derfor på to ting. En enkel og ukomplisert kundeopplevelse, og billig strøm.

NorgesEnergi har vært en del av Hafslund Marked siden 2004, og i forbindelse med at Hafslund Marked ble overtatt av Fortum er NorgesEnergi også blitt en del av dette store energikonsernet.

Produkter og tjenester fra NorgesEnergi i privatmarkedet

Strøm trenger ikke være vanskelig. NorgesEnergi tar en enkel tjeneste og leverer den på en enkel måte som er lett for hvem som helst å forstå. Med NorgesEnergi får du som privatkunde enkelt og greit to alternativer å velge mellom. Strøm til lavpris, eller Topp 10 garanti. Enklere blir det ikke.

Strøm til lavpris

Strøm til Lavpris er bestselgeren til NorgesEnergi. Dette er et enkelt og greit alternativ for de som ønsker strøm som er priset i henhold til spotprisen på strømbørsen. Dette er den prisingen som har vist seg å være billigst over tid ifølge Forbrukerrådet og Statistisk sentralbyrå.

Denne spotprisavtalen til NorgesEnergi er enkel å forstå. Man betaler en fast, lav, månedlig abonnementspris. Så får man kjøpe strømmen til den samme prisen som NorgesEnergi kjøpte den på strømbørsen, pluss et lite påslag på hver Kwh som kjøpes gjennom avtalen.

Prisen følger markedets utvikling, og man må derfor belage seg på til tider dramatiske svingninger, men likevel vil denne avtalen for de aller fleste være det rimeligste, og beste alternativet. Det kreves ingen forskuddsbetaling fra NorgesEnergi. De

Det er viktig å være klar over at NorgesEnergi krever at eFaktura brukes som betalingsformen. Dette er en forutsetning for å kunne få denne avtalen.

Topp 10-garanti

Spotprisavtalen gir deg lavere pris, men det er likevel noen som er så ukomfortable med prissvingningene til spotprisen at de heller foretrekker å betale litt mer for en mer forutsigbar strømpris som ikke påvirkes så drastisk av årstider eller værforhold. For disse har NorgesEnergi utviklet Topp 10-garanti produktet.

Dette er en variabelpris avtale som garanterer en konkurransedyktig strømpris som alltid vil  være blant de 10 beste i markedet. Det måles på en årlig basis, fra nyttår til nyttår, i forhold til en representativ liste av konkurrenter.

Topp 10-garanti produktet krever ingen forskuddsbetaling. I tillegg inkluderer denne avtalen sparepakken fra NorgesEnergi. Sparepakken er et produkt som sikrer deg dersom du er uheldig og blir sykemeldt eller arbeidsledig.

Les mer om spotpris på strøm

Produkter for bedrifter

Bedrift aktiv

Bedrift aktiv er en avtale der NorgesEnergi aktivt forvalter bedriftens energi. Målet med å gjøre dette er å oppnå priser som ligger under spotmarkedet over tid, slik som store bedrifter med ekstra stort strømforbruk kan. Ved å kombinere flere bedrifter i en portefølje kan også mellomstore bedrifter nyte godt av fordelene med aktiv kraftforvaltning.

Dersom man blir med i en bedrift aktiv portefølje har man en løpende oppsigelsestid på 12 måneder. Det er også en viss risiko for potensielle tap med aktiv forvaltning. I strømavtalen er disse tapene begrenset til maksimum 10 øre/kWh.

Bedrift webspot

Bedrift webspot er en spotprisavtale som passer godt for små og mellomstore bedrifter som trenger billig strøm. Med denne avtalen betaler man en lav månedsavgift, og får så strømmen til den samme prisen som NorgesEnergi kjøper strømmen for på NordPool, pluss et lite påslag. Dette har ifølge Statistisk Sentralbyrå vært den billigste avtaleformen i samtlige av de 10 siste årene.

Dette er en enkel og grei avtale uten bindingstid. For å kunne holde prisen lav kan man kun bestille denne avtalen på nettet. Det er også en forutsetning at man bruker eFaktura for denne avtalen.

Bedrift minipris

Bedrift minipris er NorgesEnergi sin variabelpris avtale. Denne avtalen er designet som et alternativ for de som ønsker å redusere de store prissvingningene gjennom året. Med Bedrift minipris jevner NorgesEnergi prisene ut slik at bedriften din ikke blir med på de største pristoppene. Avtalen kommer med prissikring og fornøydgaranti.

Sponsorstrøm

Med Sponsorstrøm-avtalen fra NorgesEnergi kan bedrifter enkelt støtte lokale idrettsklubber eller lignende gjennom strømavtalen sin. Strømmen koster ikke noe mer, og bedriften kan fritt velge sin avtale. NorgesEnergi vil sponse laget på vegne av bedriften din basert på strømforbruket til bedriften din. Utbetaling skjer to ganger i året.

Tilleggsfordeler fra NorgesEnergi

Sparepakken som sikrer deg dersom du er uheldig

Sparepakken er en slags forsikring som gjør at du ikke blir sittende uten strøm dersom noe trasig skulle skje. Med sparepakken vil NorgesEnergi dekke alle strømutgiftene dine i opptil fire måneder. Sparepakken kan brukes dersom du blir sykemeldt eller arbeidsledig.

Prismatch

NorgesEnergi gir deg prisgaranti. Dersom du får tilbud om billigere strøm fra en annen leverandør vil NorgesEnergi matche prisen.

Knirkefri overgang

Det er ingen stress å bytte til NorgesEnergi. De fikser alt med din tidligere strømleverandør slik at alt er som det skal være.

Rabatter og tilbud

Som kunde gir NorgesEnergi deg også tilbud til en rekke unike tilbud og rabatter hos sine samarbeidspartnere. Noen av disse samarbeidspartnerne inkluderer Sector Alarm, Fabel, Esso, Elkjøp, Huseierne, Bravida og Varmepumpeservice

Energivakten for bedriftskunder

Energivakten er en tjeneste som hjelper bedriften din til å få full oversikt over strømforbruket sitt. Dette gjør det lett å gjennomføre tiltak for å redusere strømregningen. Energivakten kan også oppgraderes til Energivakten pluss for enda større kontroll på både strømforbruk og utgifter.

Energirådgivning

Som kunde hos NorgesEnergi Bedrift har du tilgang til energirådgivning.

Finn beste og billigste strømavtale til ditt bruk!

Gratis og uforpliktende tjeneste

 • Privat
 • Bedrift
 • Borettslag
  1. Beskriv ditt behov

   Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

   Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

   Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

  Gå videre


  • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD   Vår rådgiver sammenligner de biligste og beste strømavtalene og presenterer topp 3 for deg over en telefonsamtale.

   Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på strøm for hele borettslaget med 15 enheter eller mer. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".   • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD    Vår rådgiver sammenligner de biligste og beste strømavtalene og presenterer topp 3 for deg over en telefonsamtale.

   TILBAKE
   Gå videre

   Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

     Få tilbud på bedre strømavtale