Om Strømdeals.no

Strømdeals.no driftes og eies av Flexcall AS.

Slik behandler vi dine personopplysninger

Når du bruker Strømdeals.no trenger vi kun navn, telefonnummer, epost og adresse fra deg.

Du må legge inn disse personopplysningene for at våre samarbeidspartnere skal kunne gjennomføre en riktig vurdering av søknaden din. Vi henter kun inn den dataen som er nødvendig for å gi deg tilbud om strøm, og det gjennomføres ingen kredittsjekk.

Vi behandler kun personopplysningene du selv legger inn – og først etter du har gitt samtykke til at du godkjenner behandlingen. Vi bruker ikke personopplysningene dine til noe annet formål enn å fremhente tilbud om strøm. Opplysningene dine blir lagret i maksimalt 24 måneder.

Våre samarbeidspartnere og dine personopplysninger

Vi samarbeider med Fortum, NorgesEnergi og Hafslund.

Ingen av våre samarbeidspartnere er utenfor Norge, og personopplysningene dine behandles kun internt hos aktørene vi jobber med.

Dine rettigheter når du bruker Strømdeals.no

Det er dine personopplysninger – og du har selvfølgelig rettigheter når du har sendt dem inn til oss for behandling.

  • Du har rett til innsyn i personopplysningene du har oppgitt
  • Du har rett til endring og sletting av personopplysningene du har oppgitt
  • Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke
  • Du har rett til informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine
  • Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du mener at vi har gjort noe feil

For at vi skal kunne videreformidle din interesse for strøm trenger vi personopplysningene dine slik at du eventuelt kan inngå en avtale med leverandøren du velger.

Det er valgfritt å oppgi personopplysningene sine, men uten denne informasjonen kan vi dessverre ikke sende interessemeldingen din til våre samarbeidspartnere.

Automatiserte individuelle avgjørelser og din interessemelding

Søknaden din sendes automatisk fra vår tjeneste og til våre samarbeidspartnere når du gir ditt samtykke. Når informasjonen din kommer fram blir den behandlet manuelt.

Om eposter du mottar fra oss

Vi er ikke interesserte i å fylle opp innboksen din med søppelpost. Når du har sendt inn søknaden din får du en bekreftelse på at alt gikk som det skulle. Det er det hele.

Neste epost du mottar kommer fra selskapet/selskapene som kan tilby deg strøm. Det kan hende du blir oppringt av disse først.

Dersom du bruker Outlook eller Gmail kan du se reklame for strømdeals.no. Dette er ikke eposter vi har sendt til deg, men annonser på lik linje med de du ser når du søker på Google eller Bing.

Informasjonskapsler (cookies) på Strømdeals.no

For at vi skal kunne gi deg en så god brukeropplevelse som mulig benytter vi oss av informasjonskapsler, eller såkalte cookies, på Strømdeals.no.

Disse brukes til analyseformål, for eksempel for å gi deg tilpassede annonser – eller sørge for at de som allerede har besøkt oss ikke ser reklame fra oss igjen.

Informasjonskapsler er anonymisert data (den inkluderer altså ikke navn, epost, adresse, telefonnummer eller andre sensitive personopplysninger) som lagres i nettleseren din. Du kan skru av informasjonskapsler selv:

Verktøy som brukes til annonse og analyse på Strømdeals.no

Informasjonskapslene i nettleseren din brukes av disse tredjepartene til å analysere og annonsere:

Du kan melde deg av disse verktøyene hos hver enkelt leverandør via lenkene over.

Kontakt oss

Dersom du lurer på noe med våre personvernregler vil vi høre fra deg. Du kan kontakte oss på epost: post(@)strømdeals.no

Flexcall AS
Sørkedalsveien 1C
0369 Oslo

Tlf: +47 986 39 906