Mange valgmuligheter for billig strøm i Porsgrunn

For de som er ute etter billig strøm finnes det i dag mye å velge mellom. Det er også nå mye lettere å finne de billigste strømavtalene med kostnadsfrie og tidsbesparende anbudstjenester slik som Strømdeals.no som gjør det meste av jobben for deg.

Så lettvint kan det gjøres å finne billig strøm

Med en anbudstjeneste fjerner du mye av det vanskeligste og mest tidkrevende arbeidet med å bytte til en billigere strømavtale. Anbudstjenesten er en slags passiv måte å lete etter den rette avtalen for deg. Alt du trenger å gjøre som strømkunde er å legge inn den nødvendige informasjonen i et skjema, og så tar anbudstjenesten og den nye strømleverandøren din seg av resten

Det praktiske rundt bytte av strømleverandør trenger du heller ikke å bekymre deg for. Dette tar nemlig den nye strømleverandøren din seg av i samarbeid med Strømdeals.no, slik at du bruker minst mulig tid og krefter på byttet. Den nye strømleverandøren tar seg også av alt som har med oppsigelse av den gamle strømavtalen din.

Den viktigste jobben din vil være å velge mellom de tilbudene du får inn via Strømdeals. Disse tilbudene er heller ikke på noen måte forpliktende. Du står helt fritt til å akseptere eller avslå tilbud som du får inn via Strømdeals, uten at det koster deg et rødt øre.

Porsgrunns billigste strøm innen rekkevidde

Det er hard kamp om kundene i Porsgrunn. Dette merkes godt i form av stadig bedre tilbud om billig strøm fra strømleverandørene. Med anbudstjenesten til Strømdeals setter vi i tillegg strømleverandørene opp mot hverandre, slik at du kan velge og vrake blant det aller beste hver av dem har å tilby.

Om norske Strømregioner

Strømregioner i Norge

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). De forskjellige strømregionene har litt forskjellige priser. Et par typiske tendenser i markedet er at de har særlig billig strøm nord, der mange er fritatt fra merverdiavgift og elavgift, og at det er billigere nettleie i sør og øst der utgiftene med nettet fordeles på mange brukere.

Nettleien i Porsgrunn

I Norge er drift av elektrisitetsnettet ikke konkurranseutsatt. Du kan derfor ikke velge hvilken nettleverandør du bruker. Skagerak Nett er det nettselskapet som har blitt tildelt konsesjon for  Porsgrunn. Det vil si at alle strømkunder i Porsgrunn derfor må betale nettleie til Skagerak nett. Dette er penger som går til drift, vedlikehold og utbygging av strømnettet i konsesjonsområdet.

Skagerak Nett og de andre nettselskapene med monopol reguleres av NVE, som har innført strenge rammer for hvor mye nettselskapene har lov til å tjene på nettleie. På Nettsidene til NVE finner du mer utfyllende informasjon om nettleien, statlige avgifter, og hvordan NVE regulerer denne industrien.

Spotprisavtaler

Ifølge undersøkelsene Forbrukerrådet er det statistisk sett spotprisavtaler som gir deg billigst strøm over tid. Dette er ikke så rart siden kundene selv tar på seg all risiko for svingninger i strømprisen, som betyr at spotprisavtaler innebærer langt mindre risiko for strømleverandørene. Ulempen med spotpris er selvfølgelig alle de sterke prissvingningene.

Fastprisavtaler

For noen er svingninger i strømprisen og usikkerheten det innebærer en påkjenning, og da kan en fastprisavtale være en god løsning. Med fastprisavtale er du garantert den samme prisen per kilowattime gjennom hele avtaleperioden, uansett hva som skjer i markedet. Går prisen mye opp må leverandøren ta tapet.

Ettersom strømleverandører kan risikere å tape penger på fastprisavtaler er tar strømleverandørene mer for strømmen ved disse avtalene. Avtalen kommer også med bindingstid, men til tross for høyere pris og bindingstid gjør forutsigbarheten at fastprisavtaler er relativt populære.

Variabelprisavtaler

For noen passer hverken fastpris eller spotpris. Da kan variabelpris være det du er ute etter. Disse avtalene ligger mellom fastpris og spotpris i pris, og inneholder noen av fordelene fra hver av disse. De er for eksempel fleksible uten bindingstid, samtidig som de gir 2 ukers varsel før prisendringer, som er nok forutsigbarhet for de fleste.

Hva med å bruke noen få minutter på å finne billig strøm i dag?

Med anbudstjenesten til Strømdeals.no finner du lett gode tilbud som kan redusere strømregningen din. Du kan ofte oppnå innsparinger på tusenvis i året. Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg med matchende tilbud tilgjengelige i Porsgrunn.

Prosessen tar noen få minutter for deg, og så håndterer vi resten sammen med den nye strømleverandøren din. Det koster deg ikke en krone, og er helt uforpliktende. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå tilbudene du mottar fra oss.

Fyll ut det enkle skjemaet vårt for å komme i gang med billigere strøm. Husk, hver kilowatt time teller!

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura