Hvordan man finner den billigste strømmen i Nordland akkurat nå

Å finne billig strøm i Nordland er nå mye lettere. Strømdeals.no er en anbudstjeneste er en som hjelper deg med prosessen uten forpliktelser. Innen kort tid vil du ha flere konkurrerende tilbud. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet slik at leverandørene vet hva som er viktig for deg, og så er det bare å velge den avtalen som er best for deg.

Konkurranse blant leverandørene gir deg stadig billigere strøm

Innhenting av strømpriser fra alle de forskjellige leverandørene er strevsomt, men det er absolutt verdt det. Vi ser at kunder som lar strømleverandørene konkurrere som oftest ender opp med generelt bedre avtaler og billigere strøm. Heldigvis har du nå muligheten til å overlate strevet til oss, mens du sitter igjen med fordelene.

Vi gjør jobben uten forpliktelser fra deg

Har du bedre ting å ta deg til enn å finlese strømavtaler på internett? Det har nok de fleste. Vi anbefaler at du fokuserer på noe mer produktivt og lar oss ta oss av det vi er best på, nemlig å finne ut hvem som har billigst strøm i Nordland akkurat nå. Strømdeals.no er helt uforpliktende og koster ingenting for deg som forbruker. Om du takker ja eller nei til tilbudene er 100% ditt valg.

De beste strømavtalene i Nordland finner du lett her

Alt du trenger er å bruke noen få minutter på å fylle ut skjemaet vårt for å motta relevante tilbud på strøm i Nordland. Vi tilrettelegger og tar oss av resten. Strømleverandørene vet også at de konkurrerer direkte med andre leverandører når du bruker strømdeals.no, og har derfor press på seg for å gi deg de aller beste tilbudene.

Dersom du er usikker på hvilken av avtalene som passer for forbruket ditt er dette ingen problem. Du vil få oppfølging av profesjonelle rådgivere fra de mest seriøse selskapene i Nordland til å bestemme hvilken strømavtale som passer best til ditt bruksmønster. Alt det du trenger å gjøre for å komme i gang er å fylle ut det korte skjemaet.

Er du på utkikk etter tilbud på strøm i en by eller kommune i Nordland fylke, kan du enkelt klikke deg videre til den aktuelle siden:

Billig strøm i Bodø
Billig strøm i Brønnøysund
Billig strøm i Fauske
Billig strøm i Leknes
Billig strøm i Mo i Rana
Billig strøm i Mosjøen
Billig strøm i Narvik
Billig strøm i Sandnessjøen
Billig strøm i Stokmarknes
Billig strøm i Svolvær
Billig strøm i Vestvågøy Kommune
Billig strøm i Rana Kommune
Billig strøm i Vefsn Kommune
Billig strøm i Alstahaug Kommune
Billig strøm i Sortland Kommune
Billig strøm i Hadsel Kommune
Billig strøm i Vågan Kommune

Om strømdeals.no og hvordan man finner billig strøm

Kort forklart er Strømdeals.no norges ledende nettside hvor strømkunder enkelt og greit kan sammenligne strømpriser og finne de billigste leverandørene som er tilgjengelige i sitt område.

Når du legger inn informasjonen din på Strømdeals.no vil du bli kontaktet av seriøse leverandører som er interesserte i å konkurrere med andre leverandører om å ha deg som kunde.

Om strømregion Nord (NO4)

Strømregion Nord

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). Nordland ligger i strømregion Nord. Denne regionen er tradisjonelt kjent for å ha noen av de laveste strømprisene. Dette er til tross for at regionen har få innbyggere som deler på utgiftene for drift og vedlikehold av et kraftnett som dekker store avstander.

Mindre avgifter i Nordland

Faktisk har strømregion Nord relativt høy nettleie i utgangspunktet, men strømprisen er likevel ikke så altfor høy i denne regionen. Dette er fordi husstander i Nordland er fritatt fra å betale merverdiavgift på strøm.

Ettersom avgiftene utgjør en så stor andel av strømprisen i resten av landet ender Nordland dermed dermed opp med noen av de laveste strømprisene i landet, men det er verdt å huske på at dette også er en del av landet der energibehovet ofte kan være noe høyere.

Nettleie nordland

Nettleieaktører i Nordland. Kilde: NVE

Nettleie og avgifter

Det er egentlig billig strøm i Norge i forhold til mange av våre naboland. Strømregningen du får fra strømleverandøren din vil i disse dager ofte inkludere både strømkostnadene, som ofte bare utgjør rundt 30% av strømprisen, og nettleien som ofte ligger på rundt 30%.

I tillegg kommer høye avgifter som i mange tilfeller kan utgjøre så mye som 40% av den totale strømprisen for de som ikke bor i Nordland. Dessverre er nettleien et monopol, og det går derfor dessverre ikke an for deg å bytte til et nettselskap som tilbyr lavere nettleie.

Dersom du er interessert i å finne ut hvor mye du egentlig betaler i nettleie og avgifter kan du sjekke dette i nettleiestatistikken til NVE.

Strømavtaler handler om forutsigbarhet og pris

De tilgjengelige avtalene i markedet deles inn i tre hovedkategorier. Disse er spotpris, variabel pris og fastpris. For tiden er spotpris den mest populære avtaleformen. Dette er også den avtaleformen som Forbrukerrådet anbefaler som billigst over tid.

Ved fastpris tar strømleverandøren på seg risikoen for svingningene i markedet over avtaleperioden. For noen kunder kan denne forutsigbarheten være viktig, men det koster naturligvis ekstra. Variabel pris er en mellomting mellom spotpris og fastpris der man følger markedet, men der svingningene gjøres mer forutsigbare av strømleverandøren.

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene komme til deg
  • La strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura