Enkelt å få avtale om billigere strøm i Bodø!

Det har lenge vært lett å spare penger på strømregningen, men nå har Strømdeals faktisk gjort det enda lettere med introduksjonen av nettsiden strømdeals.no for kunder i Bodø. Den uforpliktende anbudstjenesten gir deg passende strømavtaler å velge mellom basert på skjemaet du fyller inn.

Hele prosessen tar vanligvis bare et par dager og er lekende lett. Som kunde er det eneste du trenger å gjøre å fylle ut skjemaet slik at leverandørene vet hva som er viktig for deg og kan gi deg de mest relevante tilbudene. Du vil deretter innen kort tid motta flere tilbud fra Strømdeals som kan gi deg en bedre strømavtale og billigere strøm.

La leverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm

Det kan være slitsomt å innhente flere forskjellige tilbud fra alle de forskjellige leverandørene som leverer strøm i Bodø. Likevel er dette noe du som kunde kan få mye igjen for over tid. Kunder som sjekker hva som er tilgjengelig i markedet og som lar strømleverandørene konkurrere vil som oftest ende opp med å finne bedre avtaler der de får billigere strøm.

Når du bruker strømdeals.no vil vi sende informasjonen din til alle våre samarbeidspartnere, som deretter vil komme tilbake med sine beste og mest relevante tilbud. Ettersom strømleverandørene som mottar informasjonen din alle er klar over at de her konkurrerer med en rekke andre leverandører kan du være trygg på at tilbudene du får er veldig konkurransedyktige.

Vi gjør jobben – helt uforpliktende

De fleste har bedre ting å ta seg til enn å lete etter informasjon om alle de forskjellige strømavtalene som finnes i det Norske markedet, for ikke å snakke om hvor kjedelig det er å lese gjennom hundrevis av avtaler for strøm, for så å finne ut at mange av dem ikke er tilgjengelige i Bodø.

Strømdeals gjør denne jobben for deg, og gir deg en rekke forskjellige avtaler som gjelder for Bodø-området, og som er relevante i forhold til informasjonen du har gitt oss. Alt du trenger å gjøre er å ta den endelige avgjørelsen.

Tjenesten til Strømdeals.no koster ingenting for strømkunder, og an løser seg ikke inn i en avtale.  I tillegg er det en helt uforpliktende tjeneste. Det er derfor helt opp til deg om du velger å takke ja til et av tilbudene eller om du står over.

Om norske Strømregioner

Strømregioner i Norge

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). De forskjellige strømregionene har litt forskjellige priser. Et par typiske tendenser i markedet er at de har særlig billig strøm nord, der mange er fritatt fra merverdiavgift og elavgift, og at det er billigere nettleie i sør og øst der utgiftene med nettet fordeles på mange brukere.

Nettleie og avgifter i Bodø

I Bodø og omegn er det Nordlandsnett som har konsesjon til å drifte kraftnettet. Nordlandsnett har blitt tildelt konsesjon for for strømforsyningen til mer enn 40.000 boliger  i Bodø, Saltdal, Gildeskål, Beiarn, Rødøy, Lurøy og Træna.

Du kan nå også i Bodø få en samlet strømregning fra strømleverandøren din som inkluderer både strømkostnadene, som ofte bare utgjør rundt 30% av regningen, og nettleien fra Nordlandsnett som ofte vil utgjøre rundt 30% av strømregningen din. I tillegg kommer høye avgifter som ofte utgjør så mye som 40% av den totale strømregningen din.

Du kan finne mer detaljert informasjon om hvor mye du egentlig betaler i nettleie og avgifter i nettleiestatistikken til NVE.

Velg rett strømavtale lettere med Strømdeals.no

Det finnes tre hovedkategorier av strømavtaler. Disse er spotpris, variabel pris og fastpris. Spotpris er for tiden den mest populære avtaleformen. Dette er også den avtaleformen som anbefales som den billigste avtaleformen på sikt av Forbrukerrådet.

Variabelpris er en mellomting mellom spotpris og fastpris. Denne avtaletypen kommer som regel uten bindingstid, og gir deg 2 ukers forvarsel hver gang strømprisen endres.

Fastpris er også et relevant alternativ som foretrekkes av de som legger vekt på stabilitet og forutsigbarhet i hverdagen. Dette er en avtaletype der strømleverandøren tar på seg risikoen for svingningene i markedet i løpet av avtaleperioden. Til Tross for den noe høyere prisen er denne denne forutsigbarheten noe som er attraktivt for mange.

Med Strømdeals.no får du lettvint tilgang til et utvalg av de billigste og mest matchende avtalene i Bodø. Du setter deg selv også i en god forhandlingsposisjon ettersom du lar strømselskapene om å konkurrere om å gi deg billig strøm. Tjenestene til Strømdeals.no er helt uforpliktende, og det er helt opp til deg om du ønsker å fortsette med ett av tilbudene.

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura