Det er lett å få tilbud på billig strøm i Oslo nå!

Det har aldri vært lettere å finne billig strøm i Oslo. Med den uforpliktende anbudstjenesten strømdeals.no får du innen kort tid passende strømavtaler som du kan velge mellom. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet slik at leverandørene vet hva som er viktig for deg.

Innen kort tid vil du motta flere tilbud fra oss. Deretter er det bare å velge mellom tilbudene for å finne ut hvem som kan gi deg den strømavtalen du ønsker deg til en billigst mulig strømpris.

Konkurranse blant leverandørene gir deg stadig billigere strøm

Det kan være strevsomt å innhente priser selv fra alle de forskjellige leverandørene, men det er absolutt verdt det. Vi ser at kunder som lar strømleverandørene konkurrere som oftest ender opp med generelt bedre avtaler og billigere strøm.

Ingen forpliktelser

Strømdeals.no er helt uforpliktende. Tjenesten vår koster heller ingenting for deg som forbruker. Om du takker ja eller nei til tilbudene er derfor helt opp til deg.

Slapp av mens vi gjør jobben

Du har kanskje bedre ting å ta deg til enn å tråle internett og finlese strømavtaler for å finne de som kan spare deg noen hundrelapper? Det har ikke vi. Derfor foreslår vi at du slapper av og gjør noe mer interessant mens vi tar oss av det vi er best på, nemlig å finne ut hvem som har billigst strøm i Oslo akkurat nå.

De beste strømavtalene i Oslo finner du her, og det er lett.

Søk på internett for å finne alle seriøse og useriøse strømleverandørene i Oslo, gå til alle disse nettsidene en etter en for å finne avtalene deres. Sammenlign deretter alle disse avtalene på alle disse nettsidene med hverandre for å finne ut hvem som er seriøse og useriøse, og kanskje finner du til og med en som passer best for deg til slutt….

Dette kommer til å ta deg timevis. Minst! Dette vet vi godt siden vi allerede gjør det hver dag for deg!

Alternativet er å bruke noen få minutter på å fylle ut et skjema på strømdeals.no for å motta relevante tilbud på strøm i Oslo. Alt tilrettelegges slik at du sparer tiden din og får ting unnagjort og har mulighet til å få billigere strøm så fort som mulig.

Det beste av alt er at strømleverandørene vet at de konkurrerer med hverandre, så de føler seg presset til å gi deg det aller beste tilbudet de har å tilby. Tilbudene du får gjennon Strømdeals.no vil inkludere mange forskjellige typer avtaler, inkludert spotpris, innkjøpspris, variabel pris eller fastpris.

Dersom du er usikker på hvilken av avtalene du eventuelt bør velge vil du få profesjonell rådgivning om hvilken strømavtale som passer best til ditt bruksmønster. Alt det du trenger å gjøre for å komme i gang er å fylle ut det korte skjemaet. Etterpå vil du bli kontaktet av profesjonelle representanter av seriøse leverandører av billig strøm i Oslo.

Hva er Strømdeals.no, og hvordan gir tjenesten billig strøm?

Kort forklart er Strømdeals.no norges ledende nettside hvor strømkunder enkelt og greit kan sammenligne strømpriser og finne de billigste leverandørene som er tilgjengelige i sitt område.

Når du legger inn informasjonen din på Strømdeals.no vil du bli kontaktet av seriøse leverandører som er interesserte i å konkurrere med andre leverandører om å ha deg som kunde.

Om Strømregion Øst (N01)

Strømregion Øst

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). Oslo ligger i strømregion Øst. Fordi det er flere brukere som deler på utgiftene med strømnettet i denne regionen har kundene i region Øst ofte noe billigere strøm enn det kunder i de andre regionene har. Det er her nettleien som utgjør hovedforskjellen på regningen.

Det finnes likevel noen unntak. Dette gjelder de omrødene som regnes som flaskehalser i strømnettet. I disse områdene kan det være vanskelig å tilføre nok strøm på grunn av slik nettet er oppbygget. I disse områdene kan man oppleve forskjellige strømpriser fra resten av strømregionen.

Nettleie og avgifter

Dersom du synes strømmen din er dyr kan det være lett å skylde på den som sender deg strømregningen, men så enkelt er det faktisk ikke. Det har seg nemlig slik at strøm egentlig er billig i Norge i forhold til mange av våre naboland. Den prisen du får på strømregningen din vil i disse dager som oftest inkludere både både kostnaden for strøm, nettleie i tillegg til avgifter.

Det viser seg at strømmen du kjøper fra leverandøren din kun utgjør rundt 30% av den totale kostnaden på elektrisiteten du kjøper. Resten av regningen består av rundt 30% i nettleie, og ofte så mye som 40% i statlige avgifter. Disse tallene varierer litt mellom regionene. Dersom du er interessert i å finne ut hvor mye du egentlig betaler i nettleie og avgifter kan du sjekke dette i nettleiestatistikken til NVE.

Valg av strømavtale

Avtalene som tilbys av kraftleverandørene kan vanligvis deles inn i tre hovedkategorier. Disse er spotpris, variabel pris og fastpris. Av disse er det for tiden spotpris som er den mest populære avtaleformen. Dette er også den avtaleformen som Forbrukerrådet anbefaler som det billigste alternativet over tid. Tidligere var det aller vanligste å ha vanlig variabel pris.

Fastpris er et annet alternativ som kan være relevant for noen. Her er det strømleverandøren som tar på seg risikoen for svingningene i markedet over avtaleperioden. Denne forutsigbarheten kan være attraktiv for mange, men man må ofte betale mye for denne ekstra tryggheten.

Strømdeals.no: En oversikt over fordelene

Å bruke strømdeals.no for å velge strømleverandør har blant annet følgende fordeler:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene komme til deg
  • La strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura