Kontaktinformasjon

Dalane Energisalg

Om Dalane Energisalg

Når det gjelder å holde prisene så lave som mulig er Dalane Energisalg AS et selskap som folk har begynt å merke seg. De har opparbeidet seg en stor kundemasse lokalt, og har i tillegg også tiltrukket seg en mengde kunder også fra andre steder i landet.

Kundene setter pris på hvor ærlige og transparente prisene til Dalane Energi er, uten skjulte gebyrer eller bindingstid. I tillegg tilbyr selskapet en kundestøtte som er hjelpsomme, og som er lette å komme i kontakt med på telefon eller e-post når du trenger det.

Støtter lokale initiativ gjennom “Dalane Lyspunkt”

Dalane Energi er aktive i lokalsamfunnet sitt, og engasjerer seg i en rekke lokale lag og foreninger gjennom sponsoropplegget sitt som de kaller “Dalane lyspunkt”.

Produkter

Ung Strøm

Ung Strøm fra Dalane Energisalg er en timespot-avtale som er tilgjengelig for kunder under 35 år. Prisen i denne avtalen følger strømprisen på Nordpool slik den forandrer seg fra time til time. Spotprisavtaler regnes for å være den billigste måten å kjøpe strøm på over tid, men du må samtidig regne med store svingninger i hvor mye du betaler, og ofte dyrere strøm på vinterhalvåret.

Månedsavgiften for UngStrøm er 19 kroner, og i tillegg betaler du et påslag på 4,40 øre/kWt. Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 49 kroner per faktura.

Kraft24

Kraft24 er Dalane Energisalg sin timespot-avtale som er tilgjengelig for både nye og eksisterende kunder i alle aldre. Avtalevilkårene har en varighet på 12 måneder, men avtalen har ingen bindingstid, så du kan når som helst avbryte avtalen uten at det koster deg noe.

Månedsavgiften for Kraft24 er 19 kroner, og avtalen har et påslag på 5,40 øre/kWt. Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 49 kroner per faktura.

Fastpris

Dalane Energisalg tilbyr også fastpris. Denne avtalen, som er tilgjengelig for alle kundene til Dalane Energisalg, har en bindingstid på ett år. Dersom du ønsker å avslutte avtalen før bindingstiden er slutt kan du fortsatt gjøre dette mot et gebyr på 1000 kroner.

Månedsavgiften på fastprisavtalen er 19,00 kr, og den faste prisen på strøm ligger på 69,90 øre/kWt uansett hvor mye Dalane Energisalg må betale for den.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 39 kroner per faktura.

Hyttekraft

Dersom du har både hus og hytte kan du bruke Hyttekraft-avtalen fra Dalane Energisalg for å få en ekstra god avtale for strømmen på hytta di dersom du kjøper strøm for både huset og hytta hos Dalane Energisalg. Hyttekraft er en timespot-avtale uten bindingstid bindingstid. du kan derfor når som helst avslutte avtalen uten at det koster deg noe.

Månedsavgiften for hyttekraft-avtalen er 19 kroner. Påslaget for hytta er bare 4,40 øre/kWt når du også kjøper strøm til huset ditt. Avtalen du har for huset ditt kan være spot, standard variabel, eller Fastpris så lenge avtalen din er fra Dalane Energisalg. En fordel med denne typen ordning er selvfølgelig at samler både huset og hytta på en strømregning.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 39 kroner per faktura.

Standard Variabel

Standard variabel pris er en variabelpris-avtale som for de som er ute etter litt mer stabilitet i strømregningen, men som ikke ønsker å låse seg inn i en fastprisavtale for et helt år. Av denne grunn har standard variabel-avtalen ingen bindingstid, slik at du når som helst kan avslutte den.

Med en standard variabel-avtale baseres prisen på kontinuerlig overvåking av innkjøpsprisen for strøm og elsertifikater, og prognoser for antatt fremtidige strømpriser, slik at du kan få en litt mer stabil strømpris som ikke endrer seg fra time til time eller dag til dag. For øyeblikket ligger denne prisen på 84,90 øre/kWh, med et tillegg for månedsgebyret som er 19 kroner.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 49 kroner per faktura.

Tilleggsfordeler fra Dalane Energisalg

Dalane Energisalg har bygget en brukervennlig og praktisk app som kundene kan bruke for å til enhver tid sjekke forbruk og faktura. Appen gir også kundene tilgang til en rekke fordeler i fordelsprogrammet til Dalane energi.

For bedrifter har Dalane Energisalg en tjeneste der de sender sine “Energijegere” på befaring hos bedriften for å identifisere hvor de kan redusere strømforbruket sitt.

Finn beste og billigste strømavtale til ditt bruk!

Gratis og uforpliktende tjeneste

 • Privat
 • Bedrift
 • Borettslag

  Fyll inn dine opplysninger og klikk på knappen.
  Vi sammenligner de beste og billigste strømavtalene og finner den beste til deg!  • Strømdeals gir deg markedets beste avtale på strøm.


   • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD    Vår rådgiver sammenligner de biligste og beste strømavtalene og presenterer topp 3 for deg over en telefonsamtale.

    Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på strøm for hele borettslaget med 15 enheter eller mer. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".    • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD     Vår rådgiver sammenligner de biligste og beste strømavtalene og presenterer topp 3 for deg over en telefonsamtale.

    TILBAKE
    Gå videre

    Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

      Få tilbud på bedre strømavtale