Kontaktinformasjon
 • Selskap

  Askøy Energi
 • Adresse

  Storebotn 90, 5309 Kleppestø
 • Telefon

 • Nettside

  https://www.askoyenergi.no

Askøy Energi

Om Askøy Energi

Askøy Energi er kjent som en veletablert og godt likt lokal kraftleverandør som har levert strøm til husstander og bedrifter på den vesle øya Askøy, like utenfor Bergen, i over 100 år. I dag leverer Askøy Energi strøm til bedrifter og husstander over hele landet. Bedriften har også inngått en avtale med Norgesnett for å gjøre ting enklere for kundene sine på Askøy, slik at de kan fakturere både strøm og nettleie på en og samme regning.

Lokal forankring og god service

Askøy Energi handler ikke bare om å levere strøm til lave priser, selv om dette er en av målsetningene deres. Askøy Energi er en lokal bedrift som tjener lokalmiljøet sitt på Askøy, og arbeider for å skape trivsel i lokalmiljøet. Dette oppnår bedriften ved å yte god og personlig service, og ved at de sponser en rekke lag og foreninger lokalt på Askøy.

Produkter

Spot Time

Spot time er en timespot-avtale fra Askøy Energi som er tilgjengelig for deres nye kunder. Avtalevilkårene til Spot Time har en varighet på 12 måneder, og den har ingen bindingstid, slik at du kan avslutte den når som helst uten at det koster deg noe. Denne avtalen er ikke tilgjengelige for eksisterende kunder.

Månedsavgiften for Spot Time avtalen til Askøy Energi ligger på 49 kroner, og strømmen, leveres til deg for den prisen den selges for på Nordpool pluss et påslag som ligger på 5,95 øre/kWt. Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med Avtalegiro, E-faktura, eller faktura i posten dersom du ikke har noe imot å betale den ekstra miljøavgiften på 59 kroner.

Smart Strøm

Smart Strøm er en timespot-avtale som er tilgjengelig for alle Askøy Energi sine kunder. Avtalevilkårene har ingen utgangsdato, og det er heller ingen bindingstid på denne avtalen. Månedsavgiften for avtalen er 39 kroner, og i tillegg kommer et påslag på 9,70 øre/kWt.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med Avtalegiro, E-faktura, eller faktura i posten dersom du ikke har noe imot å betale den ekstra miljøavgiften på 59 kroner.

Variabel Pris

Variabel Pris er en variabelpris-avtale som er tilgjengelig for alle kundene til Askøy Energi. Avtalevilkårene har ingen utgangsdato, og det er heller ingen bindingstid på avtalen. Månedsavgiften for avtalen er 49 kroner. Strømprisen ligger på 82,99 øre/kWt.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med Avtalegiro, E-faktura, eller faktura i posten dersom du ikke har noe imot å betale den ekstra miljøavgiften på 59 kroner.

Strøm Måned

Strøm måned er en en strømavtale som følger markedsprisene på Nordpool så tett som mulig uten å måtte bekymre seg for timeprisene. Avtalen er uten bindingstid, og er tilgjengelig for alle kunder. Månedsavgiften for avtalen er 49 kroner, og i tillegg kommer et påslag på 7,45 øre/kWt.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med Avtalegiro, E-faktura, eller faktura i posten dersom du ikke har noe imot å betale den ekstra miljøavgiften på 59 kroner.

Tilleggsfordeler fra Askøy Energi

Strømforsikring

For de som vil sikre seg mot ubehagelige overraskelser har Askøy Energi en strømforsikring som gir ekstra trygghet i hverdagen. Denne forsikringen, som koster deg 45 kroner i måneden, dekker kostnadene dine for strøm og nettleie i inntil 6 måneder med et maksimalt beløp på 5000 kroner per måned dersom du blir sykemeldt, innlagt eller arbeidsledig. I tillegg dekkes egenandelen i innboforsikringen din i tilfelle du opplever ødeleggelser på grunn av lynnedslag.

Produksjon av egen strøm med solceller

Askøy energi er en av markedslederne i Norge når det gjelder lokale klimatiltak og smarte nabolag. Dersom du installerer solceller hjemme kan du selge overskuddsstrøm til nettet til Askøy Energi for 100 øre/kwh. Du kan også få hjelp av Askøy energi til installasjon.

App for å kontrollere strømforbruket

Askøy Energi tilbyr kundene sine en app som hjelper med å holde kontrollen på strømforbruket. Med denne appen kan du se forbruket ditt gjennom måneden for å se hvor mye strømregningen din kommer til å bli.

Du kan også følge forbruket ditt for hver time gjennom døgnet for å se hvor du eventuelt kan gjøre de mest effektive sparetiltakene.

Finn beste og billigste strømavtale til ditt bruk!

Gratis og uforpliktende tjeneste

 • Privat
 • Bedrift
 • Borettslag

  Fyll inn dine opplysninger og klikk på knappen.
  Vi sammenligner de beste og billigste strømavtalene og finner den beste til deg!  • Strømdeals gir deg markedets beste avtale på strøm.


   • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD    Vår rådgiver sammenligner de biligste og beste strømavtalene og presenterer topp 3 for deg over en telefonsamtale.

    Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på strøm for hele borettslaget med 15 enheter eller mer. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".    • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD     Vår rådgiver sammenligner de biligste og beste strømavtalene og presenterer topp 3 for deg over en telefonsamtale.

    TILBAKE
    Gå videre

    Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

      Få tilbud på bedre strømavtale