Hvordan man finner den billigste strømavtalen i Vestland akkurat nå

Å finne billig strøm i Vestlandet er nå mye lettere. Strømdeals.no er en anbudstjeneste er en som hjelper deg med prosessen uten forpliktelser. Innen kort tid vil du ha flere konkurrerende tilbud. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet slik at leverandørene vet hva som er viktig for deg, og så er det bare å velge den avtalen som er best for deg.

Konkurranse blant leverandørene gir deg stadig billigere strøm

Innhenting av strømpriser fra alle de forskjellige leverandørene er strevsomt, men det er absolutt verdt det. Vi ser at kunder som lar strømleverandørene konkurrere som oftest ender opp med generelt bedre avtaler og billigere strøm. Heldigvis har du nå muligheten til å overlate strevet til oss, mens du sitter igjen med fordelene.

Vi gjør jobben uten forpliktelser fra deg

Har du bedre ting å ta deg til enn å finlese strømavtaler på internett? Det har nok de fleste. Vi anbefaler at du fokuserer på noe mer produktivt og lar oss ta oss av det vi er best på, nemlig å finne ut hvem som har billigst strøm i Vestlandet akkurat nå. Strømdeals.no er helt uforpliktende og koster ingenting for deg som forbruker. Om du takker ja eller nei til tilbudene er 100% ditt valg.

De beste strømavtalene i Vestlandet finner du lett her

Alt du trenger er å bruke noen få minutter på å fylle ut skjemaet vårt for å motta relevante tilbud på strøm i Vestlandet. Vi tilrettelegger og tar oss av resten. Strømleverandørene vet også at de konkurrerer direkte med andre leverandører når du bruker strømdeals.no, og har derfor press på seg for å gi deg de aller beste tilbudene.

Dersom du er usikker på hvilken av avtalene som passer for forbruket ditt er dette ingen problem. Du vil få oppfølging av profesjonelle rådgivere fra de mest seriøse selskapene i Vestlandet til å bestemme hvilken strømavtale som passer best til ditt bruksmønster. Alt det du trenger å gjøre for å komme i gang er å fylle ut det korte skjemaet.

Er du på utkikk etter tilbud på strøm i en by eller kommune i Vestland fylke, kan du enkelt klikke deg videre til den aktuelle siden:

Billig strøm i Askøy
Billig strøm i Bergen
Billig strøm i Florø
Billig strøm i Førde
Billig strøm i Måløy
Billig strøm i Odda
Billig strøm i Stord
Billig strøm i Kinn kommune
Billig strøm i Sunnfjord kommune
Billig strøm i Ullensvang kommune
Billig strøm i Ågotnes
Billig strøm i Ålvik

Om strømdeals.no og hvordan man finner billig strøm

Kort forklart er Strømdeals.no norges ledende nettside hvor strømkunder enkelt og greit kan sammenligne strømpriser og finne de billigste leverandørene som er tilgjengelige i sitt område.

Når du legger inn informasjonen din på Strømdeals.no vil du bli kontaktet av seriøse leverandører som er interesserte i å konkurrere med andre leverandører om å ha deg som kunde.

Om Strømregion Vest (NO5)

Strømregion Vest

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). Vestlandet befinner seg i strømregion Vest. Selv om region vest er kjent for å produsere mye strøm fører dette ikke automatisk til lavere strømpris. Dette er fordi drift av nettet i denne regionen er fordelt på noe færre brukere, i tillegg til at området har til dels vanskelig terreng.

Det er ofte nettleien som utgjør hovedforskjellene på strømregningene forskjellige steder i landet. De som bor i Bergen og er tilkoblet BKK nett kan trøste seg med at de har billigere strøm enn mange andre i region vest. Dette er fordi BKK Nett er ett av de største nettselskapene i landet, og derfor har mulighet til å fordele kostnadene med nettdriften på mange kunder.

Samtidig finnes det en mengde mindre nettselskaper i Vestlandet som har dyre tjenester. Tysnes Kraftlag SA ble for eksempel kjent for å være det nettselskapet med Norges dyreste nettleie i 2019. Fitjar kraftlag fra Vestlandet var også blant de som toppet listen av norges dyreste nettleie.

Nettleie Vestlandet

Kilde: NVE

Nettleie og avgifter

Det er egentlig billig strøm i Norge i forhold til mange av våre naboland. Strømregningen du får fra strømleverandøren din vil i disse dager ofte inkludere både strømkostnadene, som ofte bare utgjør rundt 30% av strømprisen, og nettleien som ofte ligger på rundt 30%.

I tillegg kommer høye avgifter som i mange tilfeller kan utgjøre så mye som 40% av den totale strømprisen. Dessverre er nettleien et monopol, og det går derfor dessverre ikke an for deg å bytte til et nettselskap som tilbyr lavere nettleie.

Dersom du er interessert i å finne ut hvor mye du egentlig betaler i nettleie og avgifter kan du sjekke dette i nettleiestatistikken til NVE.

Strømavtaler handler om forutsigbarhet og pris

De tilgjengelige avtalene i markedet deles inn i tre hovedkategorier. Disse er spotpris, variabel pris og fastpris. For tiden er spotpris den mest populære avtaleformen. Dette er også den avtaleformen som Forbrukerrådet anbefaler som billigst over tid.

Ved fastpris tar strømleverandøren på seg risikoen for svingningene i markedet over avtaleperioden. For noen kunder kan denne forutsigbarheten være viktig, men det koster naturligvis ekstra. Variabel pris er en mellomting mellom spotpris og fastpris der man følger markedet, men der svingningene gjøres mer forutsigbare av strømleverandøren.

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene komme til deg
  • La strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura