Du kan finne billigere strøm i Trøndelag i dag

Strømdeals.no er en anbudstjeneste som akkurat har gjort det lettere å finne billig strøm i Trøndelag. Du får hjelp med prosessen slik at du innen kort tid vil du ha flere konkurrerende tilbud i innboksen din. Tjenesten er helt uten forpliktelser. Det eneste som kreves av deg er at du fyller ut skjemaet vårt slik at leverandørene vet hva som er viktig for deg. Deretter er det bare å velge den avtalen som er best for deg.

Når leverandørene konkurrerer får du billig strøm

Det kan være et strev å Innhente strømpriser fra alle de forskjellige strømleverandørene. På den annen side  er det absolutt verdt det. Kunder som lar strømleverandørene konkurrere har en tendens til å ende opp med bedre avtaler og billigere strøm enn de som ikke gjør det. Heldigvis har du nå muligheten til å overlate det meste av denne jobben til oss uten at det koster deg en krone, samtidig som du sitter igjen med fordelene av billigere strøm.

Ingen forpliktelser fra deg

De fleste har bedre ting å ta seg til enn å lese hundrevis av strømavtaler. Dersom du lar Strømdeals.no ta seg av jobben med å finne ut hvordan du kan få billig strøm i Trøndelag akkurat nå kan du fokuserer på noe mer produktivt. Tjenesten koster deg ingen ting, og du står helt fritt til å takke ja eller nei til tilbudene du får av oss.

Trøndelags beste strømavtaler finner vi lett for deg

Det du trenger å gjøre er å bruke noen få minutter på å fylle ut skjemaet vårt. Vi tar oss av resten og sørger for at du mottar flere relevante tilbud på billig strøm i Trøndelag. Strømleverandørene vi kontakter med informasjonen din er fullt klar over at de konkurrerer direkte med andre leverandører strømdeals.no samarbeider med. Dette gir oss en veldig god forhandlingsposisjon, som gjør at vi kan gi deg de aller beste tilbudene.

Er du spesifikt på utkikk etter en by eller kommune i Trøndelag fylke, kan du enkelt klikke deg videre til den aktuelle siden:

Billig strøm i Brekstad
Billig strøm i Kolvereid
Billig strøm i Levanger
Billig strøm i Namsos
Billig strøm i Orkanger
Billig strøm i Røros
Billig strøm i Steinkjer
Billig strøm i Stjørdal
Billig strøm i Trondheim
Billig strøm i Ørland kommune
Billig strøm i Nærøysund
Billig strøm i Verdal kommune
Billig strøm i Namdal
Billig strøm i Stjørdalshalsen
Billig strøm i Åfjord

 

Oppfølging av profesjonelle rådgivere

Det er ikke alltid lett å vite hvilke av avtalene som passer best for forbruksmønsteret ditt. Dersom du er en av de mange som er usikker på hvilken av avtalene som er den rette for deg er dette ingen problem. Du vil få tilgang til å rådføre deg med profesjonelle rådgivere fra de mest seriøse selskapene i Trøndelag før du tar avgjørelsen om hvilke tilbud du eventuelt takker ja til. For å komme i gang i dag er det nok å fylle ut det korte skjemaet.

Kort forklart hvordan Strømdeals.no finner billig strøm for deg

Strøm trenger ikke være vanskelig. Som Trøndelags ledende nettside for enkelt og greit å kunne finne de billigste leverandørene som er tilgjengelige i regionen har Strømdeals.no bestemt seg for å gjøre det ekstra lett for brukerne sine.

Alt du trenger å gjøre er å legge inn informasjonen din på Strømdeals.no. Du vil deretter bli kontaktet av seriøse leverandører som ønsker å konkurrere med andre leverandører om å ha deg som kunde.

Om strømregion Midt (NO3)

Strømregion Midt

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst Norge (N01), Sør Norge (N02), Vest Norge (N05), Midt Norge (N03) og Nord Norge (N04). Trøndelag er en del av i strømregion Midt Norge, som er kjent for å ha relativt høye strømpriser i forhold til resten av landet.

I det siste har det vært en del forandringer når det gjelder strømnettene i Trøndelag. TrønderEnergi Nett og NTE Nett slo seg i 2019 sammen til ett stort selskap under navnet Tensio. Denne sammenslåingen gjør Tensio til Norges nest største nettselskap, noe som er forventet å bidra til å redusere nettleie over tid for de som betaler nettleie til Tensio.

Trøndelag nettleie kart

Kilde: https://gis3.nve.no/ferdigkart/omraedekonsesjon_a0.pdf

Nettleie og avgifter

Egentlig er strøm ikke dyrt i Norge. I alle fall ville den ikke vært det uten de høye statlige avgiftene. Selve strømprisen er generelt billig i Norge i forhold til nabolandene våre. Nå for tiden vil de fleste motta en samlet strømregning fra strømleverandøren sin som inkluderer både strømkostnadene, som ofte bare utgjør rundt 30% av den totale regningen, og nettleien som ofte ligger på rundt 30%.

I tillegg inkluderer regningen de høye statlige avgiftene som i mange tilfeller kan utgjøre så mye som 40% av den totale strømregningen. Dersom du er interessert i å finne ut hvor mye du egentlig betaler i nettleie og avgifter kan du sjekke dette i nettleiestatistikken til NVE.

Forutsigbarhet eller lav pris

Avtalene man finner i dagens marked deles vanligvis inn i tre hovedkategorier. Disse er spotpris, variabel pris og fastpris. Spotpris er klart den mest populære avtaleformen. Forbrukerrådet anbefaler også denne avtaleformen som det billigste alternativet over tid. Ulempen med spotpris er at man er utsatt for store svingninger og mangler forutsigbarhet.

I fastprisavtaler er det strømleverandøren som tar på seg all risiko for svingninger i markedet i avtaleperioden. Denne forutsigbarheten er viktig for mange strømforbrukere, men det kommer til en pris. Fastprisavtaler er generelt den dyreste avtaletypen i markedet. Til tross for den generelt høyere prisen er dette likevel en populær avtaletype.

Som en mellomting mellom spotpris og fastpris finner vi variabelpris avtalene. Disse avtalene følger markedet, men gir kunden mer stabilitet ved at man får vite om prisendringer 2 uker i forveien. Dette er også, til forskjell fra fastprisavtaler, en avtaletype som vanligvis kommer uten bindingstid.

Fordeler med Strømdeals:

  • Du slipper å samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi gjør det for deg
  • En bedre forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene komme til deg
  • Strømleverandørene vet at de konkurrerer om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil takke ja til et av tilbudene
  • Enklere administrasjon med både strøm og nettleie på samme faktura