Billig strøm er faktisk lett å finne i Skien

Det er i dag mange gode strømavtaler å velge mellom i Skien, og hvert år blir utvalget større.

I det siste har det også blitt lettere å finne de billigste strømavtalene ved hjelp av kostnadsfrie og tidsbesparende anbudstjenester slik som Strømdeals.no, som sparer deg mesteparten av jobben med å finne en passende strømleverandør som gir deg billig strøm.

Billig strøm er lett gjort

En anbudstjeneste er en smart måte å finne en ny strømavtale på fordi du får strømleverandøren til å gjøre mye av arbeidet for deg. På samme tid setter du også strømleverandørene opp mot hverandre, slik at du kan være sikker på at du får den beste mulige strømavtalen.

Anbudstjenesten Strømdeals.no er en slags passiv måte å finne den avtalen som passer best for deg, uten å trenge å kaste bort mye verdifull tid i prosessen. Som strømkunde legger du bare inn den nødvendige informasjonen i et skjema, og så tar Strømdeals seg av resten.

Du slipper også å bekymre deg for det praktiske rundt bytte av strømleverandør. Den nye strømleverandøren din vil nemlig ta seg av dette, inkludert oppsigelse av den gamle strømavtalen din. Det som gjenstår for deg å gjøre er dermed hovedsaklig å velge mellom tilbudene du får inn via Strømdeals.

Tilbudene du får er også helt uforpliktende, så det er helt opp til deg om du ønsker å akseptere et av tilbudene eller ikke. Uansett om du velger å takke ja til et av tilbudene eller ikke vil tjenestene til Strømdeals ikke koste deg en eneste krone.

Billig strøm: Kampen om strømkundene i Skien

Strømleverandørene i Skien har fått konkurranse, og resultatet er billigere strøm. Dersom du er en av de som ikke har merket en hyggelig reduksjon i strømregningen i det siste er det kanskje på høy tid å se seg etter en alternativ strømleverandør.

Anbudstjenesten Strømdeals setter strømleverandørene opp mot hverandre i direkte konkurranse om deg som kunde. Konkurransen gjør at du kan lite på at du får det beste tilbudet de har å by på. Noen ganger får strømdeals sine kunder faktisk tilbud på avtaler som er bedre enn de offentlig publiserte avtalene fra strømleverandørene.

Om norske Strømregioner

Strømregioner i Norge

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). De forskjellige strømregionene har litt forskjellige priser. Et par typiske tendenser i markedet er at de har særlig billig strøm nord, der mange er fritatt fra merverdiavgift og elavgift, og at det er billigere nettleie i sør og øst der utgiftene med nettet fordeles på mange brukere.

Nettleie og nettselskap i Skien

Drift av elektrisitetsnett er ikke konkurranseutsatt i Norge. Av den grunn kan du derfor ikke velge nettleverandør. I Skien er det Skagerak Nett som har konsesjon. Som strømkunde i Skien må du derfor betale nettleie til Skagerak nett. Pengene du betaler i nettleie går til drift, vedlikehold og utbygging av strømnettet i konsesjonsområdet.

 

Nettselskapene i Norge reguleres av NVE, og har strenge rammer for hvor mye de har lov til å tjene på nettleie. Nettsidene til NVE gir deg mer informasjon om nettleien, statlige avgifter, og hvordan NVE regulerer nettselskaper.

Spotpris

Undersøkelser Forbrukerrådet har utført viser at det statistisk sett er spotprisavtaler som gir strømforbrukere billigst strøm over tid. Dette er forståelig siden strømforbrukeren selv tar på seg risikoen for svingninger i strømprisen. Dette betyr at spotprisavtaler er mye mindre risikable for strømleverandørene. Ulempen med spotpris er naturligvis de sterke prissvingningene.

Fastpris

Svingninger i strømprisen og usikkerhet rundt regninger kan være en påkjenning. Da kan en  fastprisavtale være den beste løsningen. En fastprisavtale garanterer deg at prisen per kilowattime forblir den samme gjennom hele avtaleperioden, uansett hva som skjer i markedet. Går prisen mye opp må leverandøren ta tapet.

Strømleverandører risikerer å tape penger på fastprisavtaler. De er derfor forsiktige, og tar seg for sikkerhets skyld bedre betalt for strømmen. Fastprisavtaler kommer også med bindingstid, men til tross for høyere pris og bindingstid gjør forutsigbarheten at fastprisavtaler er relativt populære.

Variabelpris

Variabelpris kan være et naturlig valg for de som verken ønsker fastpris eller spotpris. Variabelprisavtaler ligger mellom fastpris og spotpris når det gjelder hvor billig strømmen er. I tillegg er disse avtalene fleksible, uten bindingstid. samtidig gir avtalene forutsigbarhet med 2 ukers forvarsel før prisen endres.

Unn deg billig strøm i dag

Abudstjenesten Strømdeals.no hjelper deg med å finne gode tilbud som kan redusere strømregningen din. Dersom du er klar for å oppnå innsparinger på opptil tusenvis av kroner i året bør du fylle ut skjemaet vårt nå, slik at vi kan kontakte deg med matchende tilbud tilgjengelige i Skien, som kan hjelpe med å redusere strømregningen din.

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura