Finn den billigste strømprisen i Sarpsborg

Det finnes mer enn 400 forskjellige strømavtaler i markedet, så det er lettere sagt enn gjort å finne den som passer best. Anbudstjenester slik som Strømdeals.no har derfor kommet inn på markedet med en løsning som sparer timesvis for de som ønsker å finne billig strøm.

Strømleverandørene konkurrerer om å gi deg billig strøm

Dersom du ikke har lyst til å bruke timer av livet ditt på å sortere gjennom hundrevis av mer eller mindre relevante strømavtaler fra mer eller mindre seriøse strømleverandører har du nå muligheten til å bruke en anbudstjeneste, slik som Strømdeals.no.

Det er mange fordeler med dette. Blant annet får du strømleverandøren til å gjøre arbeidet for deg. Du setter også strømleverandørene opp mot hverandre slik at strømleverandørene tilbyr bedre avtaler. Du sparer også timesvis av tiden din som du kan bruke på mer fornøyelige aktiviteter.

Kanselleringen av det gamle abonnementet ditt og alt det andre praktiske rundt skifte av strømleverandør trenger du ikke å bekymre deg for. Den nye strømleverandøren din vil nemlig ta hånd om dette for deg. Det viktigste du trenger å ta deg av er egentlig bare å velge mellom tilbudene du mottar via anbudstjenesten.

Tilbudene du mottar er også helt uforpliktende, så du kan fritt takke ja eller nei til dem. Uansett vil tjenesten til Strømdeals.no ikke koste deg en eneste krone.

Det har aldri før vært så lett å finne billig strøm i Sarpsborg

Strømleverandørene i Sarpsborg ligger i skarp konkurranse med hverandre. Dette har ført til en markedssituasjonen som heller sterkt i kundenes favør. Det er derfor i dag lettere enn noen gang å finne billig strøm i Sarpsborg.

Anbudstjenesten Strømdeals.no hjelper deg med å sette strømleverandørene opp mot hverandre slik at du kan finne de billigste og beste avtalene som er tilgjengelige. Tjenesten er helt gratis, helt uforpliktende og sparer deg mye av det ekstra arbeidet du ellers måtte gjort selv ved bytte av strømleverandør.

Om norske Strømregioner

Strømregioner i Norge

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). De forskjellige strømregionene har litt forskjellige priser. Et par typiske tendenser i markedet er at de har særlig billig strøm nord, der mange er fritatt fra merverdiavgift og elavgift, og at det er billigere nettleie i sør og øst der utgiftene med nettet fordeles på mange brukere.

Nettleie i Sarpsborg

Nettleie er noe ingen slipper unna så lenge men kjøper strømmen sin via elektrisitetsnettet. Ettersom drifting av elektrisitetsnett ikke er konkurranseutsatt kan man heller ikke velge hvilket nettselskap man kobles til. I Sarpsborg er du tilkoblet Elvia, og det er derfor dette selskapet du må betale nettleie til.

Nettleien går til drift, vedlikehold og utbygging av kraftnettet i konsesjonsområdet til Elvia. Hvor mye du betaler i nettleie er opp til Elvia, men de opererer i henhold til strenge rammer fra NVE som begrenser hvor mye de kan tjene på nettleie. Du finner mer informasjon om nettleie, statlige avgifter, og hvordan nettselskaper reguleres av NVE på nettsidene til NVE.

Spotpris gir billigst strøm

Ifølge undersøkelser Forbrukerrådet har gjort er det spotprisavtaler som gir billigst strøm på lang sikt. Dette kommer av at strømforbrukeren selv tar på seg risikoen for svingninger i strømprisen, slik at spotprisavtaler blir mindre risikable for strømleverandørene. Ulempen med spotpris er at du blir utsatt for store prissvingninger.

Stabilitet i økonomien med fastpris

Å planlegge den personlige økonomien kan gjøres vanskeligere av en strømpris som forandrer seg mye og ofte. Med en fastprisavtale får du en garantert stabil pris per kilowattime gjennom hele avtaleperioden, slik at det blir lettere å planlegge økonomien.

Fastprisavtaler kan også brukes som en sikring mot prisstigninger i strømmarkedet dersom du har grunn til å tro at strømprisene kommer til å gå opp drastisk. Med fastpris er det strømleverandøren som må ta tapet dersom prisen går opp drastisk.

Ettersom strømleverandøren din risikerer å tape penger på fastprisavtalen din tar de seg ekstra betalt. Fastprisavtaler har også bindingstid slik at du ikke lett kan avslutte avtalen dersom strømprisene går drastisk ned. Til tross for både høyere strømpriser og bindingstid gjør forutsigbarheten at mange foretrekker fastprisavtaler.

Litt av hvert med variabelpris

For noen passer det hverken å låse seg inn i en dyr fastprisavtale, eller å utsette seg for strømpriser som forandrer seg hver time. Variabelprisavtaler ligger mellom fastpris og spotpris i pris. Avtalene har ikke bindingstid, og er derfor mer fleksible enn fastprisavtaler, og de gir 2 ukers forvarsel før prisen endres, som gjør dem mer forutsigbare enn spotprisavtaler.

Vil du ha billigere strøm nå?

Du klør kanskje i fingrene etter å starte med billig strøm nå. Da kan anbudstjenesten Strømdeals.no hjelpe deg med å raskt og enkelt finne gode tilbud på nye avtaler som vil redusere strømregningen din, ofte med flere tusenlapper i året, eller få bedre stabilitet i økonomien din ved hjelp av en mer forutsigbar strømpris.

Kom deg i gang ved å fylle ut det enkle skjemaet vårt nå med informasjonen vi trenger for å kunne finne matchende kontrakter i Sarpsborg. Vi kontakter deg snart med matchende tilbud.

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura