Ikke vanskelig å finne billig strøm i Sandvika

Med mer enn 400 forskjellige strømavtaler i markedet kan det være lettere sagt enn gjort å velge den som er rett for deg. Heldigvis har anbudstjenester som Strømdeals.no kommet inn på markedet med tidsbesparende løsninger der mesteparten av jobben gjøres for deg, slik at det å finne billig strøm ikke lenger er mye arbeid.

Konkurranse kommer kundene til gode

En anbudstjeneste, slik som Strømdeals.no, er en smart måte å finne en ny strømavtale på av flere forskjellige grunner. Blant annet får du faktisk strømleverandøren til å gjøre mye av arbeidet for deg. Samtidig setter du også strømleverandørene opp mot hverandre, slik at du forsikrer deg at strømleverandøren tilbyr deg så billig strøm som de har mulighet til.

Anbudstjenester er også smarte fordi de sparer tiden din. Siden anbudstjenesten Strømdeals.no er en slags passiv måte å finne den avtalen som passer best for deg, slipper du selv å kaste bort dine produktive timer på letingen. Det du trenger å gjøre er hovedsaklig å legge inn den nødvendige informasjonen i skjemaet vårt, og så tar vi oss av resten.

Oppsigelse av det gamle abonnementet, samt alt det praktiske rundt bytte av strømleverandør slipper du også å bekymre deg for. Dette vil nemlig den nye strømleverandøren din håndtere for deg. I hovedsak er det du trenger å gjøre bare å velge mellom tilbudene du mottar via anbudstjenesten.

Tilbudene som Strømdeals henter inn for deg er uforpliktende, så du står fritt til å takke ja eller nei til dem etter eget ønske. Uansett om du benytter deg av tilbudene eller ikke er tjenesten helt gratis for deg.

Det kjempes om strømkundene i Sandvika

Strømleverandører i Sandvika har mye konkurranse, noe som heldigvis betyr billig strøm for deg. Dersom du ikke er sikker på om du får de strømprisene du burde få i dagens strømmarked kan det sannsynligvis lønne seg å sjekke, eller få anbudstjenesten Strømdeals til å sjekke for deg helt gratis og uforpliktende.

Strømdeals.no setter strømleverandørene opp mot hverandre i direkte konkurranse om deg som kunde. Dette viser seg ofte å resultere i billigere strøm og bedre avtaler, og noen ganger har vi sett at strømdeals sine kunder faktisk mottar tilbud som er bedre enn de offentlig publiserte avtalene fra strømleverandørene.

Om norske Strømregioner

Strømregioner i Norge

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). De forskjellige strømregionene har litt forskjellige priser. Et par typiske tendenser i markedet er at de har særlig billig strøm nord, der mange er fritatt fra merverdiavgift og elavgift, og at det er billigere nettleie i sør og øst der utgiftene med nettet fordeles på mange brukere.

Nettleie i Sandvika

Alle må betale nettleie til sitt lokale nettselskap. I Sandvika betaler du nettleie til Elvia som har konsesjon som nettselskap i Sandvika. Ettersom drift av elektrisitetsnett ikke er konkurranseutsatt i Norge er det ingenting du kan gjøre for å forandre på dette. Pengene du betaler i nettleie går til drift, vedlikehold og utbygging av kraftnettet i konsesjonsområdet til Elvia.

Det er NVE som regulerer de norske nettselskapene. De har satt klare rammer for hvor mye disse har lov til å tjene på nettleie fra kundene sine. Nettsidene til NVE gir mer informasjon nettleie, statlige avgifter, og hvordan nettselskaper reguleres av NVE.

Spotpris: billig strøm i Sandvika

I følge Forbrukerrådet er det ingen andre avtaletyper som kan slå spotprisavtaler på lang sikt når det gjelder pris. Siden strømforbrukeren selv tar på seg risikoen for svingninger i strømprisen er dette forståelig. Spotprisavtaler er tross alt mye mindre risikable for strømleverandørene enn for eksempel fastpris. Ulempen med spotpris er at man blir direkte utsatt for de sterke prissvingningene i markedet.

Fastpris: et alternativ for de som trenger stabilitet

For noen kan det være problematisk å forholde seg til en strømpris som forandrer seg fra time til time med til dels store svingninger. En fastprisavtale som garanterer deg at prisen per kilowattime forblir den samme gjennom hele avtaleperioden vil gjøre det lettere å planlegge økonomien.

Siden strømprisen i en fastprisavtale forblir den samme uansett hva som skjer i markedet kan en fastprisavtale også virke som en sikring dersom du tror at strømprisene kommer til å gå opp drastisk. Dersom prisen går opp drastisk  må leverandøren ta tapet, mens du bare betaler den avtalte prisen.

Siden strømleverandører risikerer å tape penger på fastprisavtaler er de ekstra forsiktige, og tar seg ekstra betalt. I tillegg kommer fastprisavtalene med bindingstid, men til tross for både høyere priser og bindingstiden gjør forutsigbarheten at mange ser fastprisavtaler som et attraktivt alternativ.

Variabelpris: en mellomting mellom Spotpris og Fastpris

For de som hverken ønsker fastpris eller spotpris kan det hende at Variabelprisavtaler, som ligger mellom fastpris og spotpris når det gjelder hvor billig strømmen er. Avtalene er også fleksible, uten bindingstid, og gir bedre forutsigbarhet med 2 ukers forvarsel før prisen endres.

Finn en bedre strømavtale for deg i dag

Dersom du klør i fingrene etter å komme i gang med billigere strøm vil abudstjenesten Strømdeals.no hjelpe deg med å finne gode tilbud på nye avtaler som kan redusere strømregningen din, ofte med flere tusenlapper i løpet av året.

Du kommer i gang enkelt og greit ved å fylle ut skjemaet vårt nå. Vi trenger denne informasjonen for å kunne kontakte deg med matchende tilbud tilgjengelige for deg i Sandvika

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura