Finn billigste strømpris i Sandefjord

Det er i dag mye å velge mellom i strømmarkedet, og dette betyr billig strøm for de som vet hvor man skal lete. Det er i disse dager også stadig lettere, og mindre tidkrevende å finne strømavtalen som er rett for deg ved hjelp av den kostnadsfrie anbudstjenesten Strømdeals.no.

Så lett er det å finne en avtale for billig strøm

Å bytte strømleverandør er nå mye lettere enn det var før i tiden ettersom det faktisk er den nye strømleverandøren du har valgt som tar seg av alt det praktiske rundt bytte av strømleverandør, inkludert det å si opp avtalen med den gamle strømleverandøren din. Dette gjør at det egentlig er lite du som strømkunde nå egentlig trenger å gjøre.

Det viktigste du som kunde må gjøre er å finne en strømleverandør og en avtale som er rett for deg og din livssituasjon. Antallet avtaler i markedet gjør det stadig vanskeligere å velge, men Heldigvis finnes det nå smarte løsninger som kan hjelpe deg. En av disse er Strømdeals.no, som hjelper deg med å samle inn de beste tilbudene som er tilgjengelige i Sandefjord.

Det eneste du egentlig trenger å gjøre som strømkunde, er å gjøre er å fylle ut et enkelt skjema slik at vi er klar over hva slags type strømdeal du er ute etter, og hva som er viktig for deg. Innen få dager vil du motta en rekke tilbud om billig strøm fra strømdeals.no. Tjenesten er gratis, og helt uforpliktende, så du velger fritt om du benytter deg av et av tilbudene.

Finn Sandefjords billigste strøm

Det kjempes hardt om strømkundene i Sandefjord, noe som merkes i form av billig strøm og tilbud som er stadig mer attraktive for strømkundene. Som om ikke dette er nok setter anbudstjenesten vår strømleverandørene opp mot hverandre og innhenter de beste tilbudene fra hver av dem, slik at det du trenge. Dermed gjenstår det bare for deg å velge og vrake.

Om norske Strømregioner

Strømregioner i Norge

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). De forskjellige strømregionene har litt forskjellige priser. Et par typiske tendenser i markedet er at de har særlig billig strøm nord, der mange er fritatt fra merverdiavgift og elavgift, og at det er billigere nettleie i sør og øst der utgiftene med nettet fordeles på mange brukere.

Nettleie i Sandefjord

Ettersom drift av elektrisitetsnettet ikke er konkurranseutsatt i Norge kan du ikke velge hvem du har som nettleverandør. I Sandefjord er det Skagerak Nett som har konsesjon som nettselskap. Alle som bruker strøm fra nettet i Sandefjord må derfor betale nettleie til Skagerak nett for drift, vedlikehold og utbygging av strømnettet i konsesjonsområdet som Sandefjord kommer inn under. 

NVE regulerer Skagerak Nett og de andre nettselskapene, og siden denne næringen ikke er konkurranseutsatt har de innført strenge rammer for hvor mye nettselskapene har lov til å tjene på nettleie. På Nettsidene til NVE finner du mer utfyllende informasjon om nettleien, statlige avgifter, og hvordan NVE regulerer denne industrien.

Strøm til spotpris i Sandefjord

Forbrukerrådet har undersøkt hvordan forbrukere kommer ut over tid med forskjellige typer avtaler for strømpris. Ifølge forbrukerrådet kommer det klart frem at de fleste får billigere strøm på lang sikt dersom de har strømavtaler som følger spotmarkedet på strømbørsen NordPool.

Dette er egentlig naturlig at strømleverandørene kan gi deg billigere strøm med spotpris, ettersom spotprisavtaler innebærer mindre risiko for strømleverandørene når kundene selv tar på seg all risiko for svingninger i strømprisen. Ulempen med spotpris er at man selvfølgelig opplever alle de sterke svingningene i strømprisen direkte på strømregningen.

Mer forutsigbart med fastpris

Svingninger i strømpris og mye usikkerhet kan være en påkjenning for noen. Fastprisavtaler er designet for de som ønsker en mer forutsigbar måte å betale for strømmen på. Med fastpris får du den samme prisen per kilowattime gjennom hele avtaleperioden, uansett hva som skjer i markedet.

Går prisen mye opp er det leverandøren som må ta tapet, så fastprisavtaler betyr derfor mer risiko for strømleverandører. Vil du ha fastpris må du derfor betale høyere strømpris. Avtalen kommer også med bindingstid. Til tross for høyere pris og bindingstid foretrekker mange  forutsigbarheten som kommer med fastpris.

Litt forutsigbarhet, maksimum fleksibilitet

Dersom hverken fastpris eller spotpris passer helt for deg, kan det hende variabelpris er det du trenger. Ofte ses dette som en mellomting mellom fastpris og spotpris. Disse avtalene kommer uten bindingstid og med 2 ukers varsel før prisendringer. Dette betyr maks fleksibilitet, og nok forutsigbarhet for de fleste.  Prismessig ligger variabelpris mellom spotpris og fastpris.

Har du råd til å la være å bruke noen få minutter på å finne billigere strøm i dag?

Anbudstjenesten til Strømdeals.no hjelper deg med å finne gode tilbud som kan redusere strømregningen din, ofte med flere tusen i året. Vi kontakter deg med matchende tilbud tilgjengelige i Sandefjord. Prosessen tar kun få minutter for deg. Resten tar vi oss av i samarbeid med den nye strømleverandøren din. Det koster deg ingenting. Har du råd til å la være?

Tjenesten vår er helt uten forpliktelser. Du står fritt til å akseptere eller avslå ethvert tilbud du mottar. Bare fylle ut det enkle skjemaet vårt, så er vi i gang med å finne billigere strøm!

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura