Hvordan man finner den billigste strømmen i Rogaland akkurat nå

Å finne billig strøm i Rogaland er nå mye lettere. Strømdeals.no er en anbudstjeneste er en som hjelper deg med prosessen uten forpliktelser. Innen kort tid vil du ha flere konkurrerende tilbud. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet slik at leverandørene vet hva som er viktig for deg, og så er det bare å velge den avtalen som er best for deg.

Konkurranse blant leverandørene gir deg stadig billigere strøm

Innhenting av strømpriser fra alle de forskjellige leverandørene er strevsomt, men det er absolutt verdt det. Vi ser at kunder som lar strømleverandørene konkurrere som oftest ender opp med generelt bedre avtaler og billigere strøm. Heldigvis har du nå muligheten til å overlate strevet til oss, mens du sitter igjen med fordelene.

Vi gjør jobben uten forpliktelser fra deg

Har du bedre ting å ta deg til enn å finlese strømavtaler på internett? Det har nok de fleste. Vi anbefaler at du fokuserer på noe mer produktivt og lar oss ta oss av det vi er best på, nemlig å finne ut hvem som har billigst strøm i Rogaland akkurat nå. Strømdeals.no er helt uforpliktende og koster ingenting for deg som forbruker. Om du takker ja eller nei til tilbudene er 100% ditt valg.

De beste strømavtalene i Rogaland finner du lett her

Alt du trenger er å bruke noen få minutter på å fylle ut skjemaet vårt for å motta relevante tilbud på strøm i Rogaland. Vi tilrettelegger og tar oss av resten. Strømleverandørene vet også at de konkurrerer direkte med andre leverandører når du bruker strømdeals.no, og har derfor press på seg for å gi deg de aller beste tilbudene.

Dersom du er usikker på hvilken av avtalene som passer for forbruket ditt er dette ingen problem. Du vil få oppfølging av profesjonelle rådgivere fra de mest seriøse selskapene i Rogaland til å bestemme hvilken strømavtale som passer best til ditt bruksmønster. Alt det du trenger å gjøre for å komme i gang er å fylle ut det korte skjemaet.

Er du spesifikt på utkikk etter en by eller kommune i Rogaland fylke, kan du enkelt klikke deg videre til den aktuelle siden:

Billig strøm i Bryne
Billig strøm i Egersund
Billig strøm i Haugesund
Billig strøm i Jørpeland
Billig strøm i Kopervik
Billig strøm i Sandnes
Billig strøm i Sauda
Billig strøm i Skudeneshavn
Billig strøm i Stavanger
Billig strøm i Åkrehamn
Billig strøm i Time Kommune
Billig strøm i Strand Kommune
Billig strøm i Karmøy Kommune
Billig strøm i Aksdal Kommune
Billig strøm i Ålgård kommune

Om strømdeals.no og hvordan man finner billig strøm

Kort forklart er Strømdeals.no norges ledende nettside hvor strømkunder enkelt og greit kan sammenligne strømpriser og finne de billigste leverandørene som er tilgjengelige i sitt område.

Når du legger inn informasjonen din på Strømdeals.no vil du bli kontaktet av seriøse leverandører som er interesserte i å konkurrere med andre leverandører om å ha deg som kunde.

Om strøm i Rogaland og Strømregion Sør (NO2)

Strømregion Sør

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). Rogaland ligger i strømregion Sør, som er kjent for å være blant de billigere strømregionene i landet.

nettleie rogaland

Kilde: NVE

Rogaland domineres de to største nettselskapene, Lyse Elnett og Haugaland Kraft Nett, men alt etter hvor du bor kan det hende at du har vil ha med en annen av de mindre netteierne å gjøre.

En detaljert oversikt over konsesjonsområdene for kraftnett i Norge kan man finne hos NVE.

Både Lyse Energi Nett og Haugaland Kraft ligger i den rimelige enden av skalaen når det gjelder hvor mye man betaler i nettleie, så har man en av disse som leverandør er man heldig.

Nettleie og avgifter

Det er egentlig billig strøm i Norge i forhold til mange av våre naboland. Strømregningen du får fra strømleverandøren din vil i disse dager ofte inkludere både strømkostnadene, som ofte bare utgjør rundt 30% av strømprisen, og nettleien som ofte ligger på rundt 30%. I tillegg kommer høye avgifter som i mange tilfeller kan utgjøre så mye som 40% av den totale strømprisen. Dessverre er nettleien et monopol, og det går derfor dessverre ikke an for deg å bytte til et nettselskap som tilbyr lavere nettleie.

Dersom du er interessert i å finne ut hvor mye du egentlig betaler i nettleie og avgifter kan du sjekke dette i nettleiestatistikken til NVE.

Strømavtaler handler om forutsigbarhet og pris

De tilgjengelige avtalene i markedet deles inn i tre hovedkategorier. Disse er spotpris, variabel pris og fastpris. For tiden er spotpris den mest populære avtaleformen. Dette er også den avtaleformen som Forbrukerrådet anbefaler som billigst over tid.

Ved fastpris tar strømleverandøren på seg risikoen for svingningene i markedet over avtaleperioden. For noen kunder kan denne forutsigbarheten være viktig, men det koster naturligvis ekstra. Variabel pris er en mellomting mellom spotpris og fastpris der man følger markedet, men der svingningene gjøres mer forutsigbare av strømleverandøren.

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene komme til deg
  • La strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura