Slik finner den billigste strømprisen i Lillestrøm akkurat nå

2020 gav oss noen av de billigste strømprisene i manns minne. Noen dager var prisene så lave at de faktisk utrolig nok endt opp under null. Selv på de billigste dagene endte mange av Lillestrøms strømkunder likevel opp med å betale mer eller mindre vanlige strømpriser. Dette har fått mange til å tenke at det kan være på tide å vurdere alternative strømavtaler.

Med over 400 forskjellige avtaler å velge mellom i markedet kan det være vanskelig å velge, og lett å bruke alt for mye tid på noe som egentlig er veldig enkelt. Det er her Strømdeals.no kommer inn i bildet med en anbudstjeneste som gjør det mye lettere og mindre tidkrevende å finne en strømavtale som passer bedre til dine behov, og som kan spare deg penger.

Strømkunder trenger ikke betale noe for anbudstjenesten som også er helt uforpliktende. Den er også veldig lettvint. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang med bytte av strømleverandør er å fylle ut skjemaet vårt. Vi håndterer resten, og vil kontakte deg med relevante tilbud fra flere strømleverandører som tilbyr strøm til kunder i Lillestrøm, som du kan vurdere innen få dager.

Vi lar kraftleverandørene konkurrere om deg

Markedet for salg av strøm har veldig mye konkurranse i Norge. Når du bruker Strømdeals for å identifisere potensielle nye strømleverandører får du det beste ut av konkurransesituasjonen. Når strømleverandører får henvendelser fra Strømdeals vet de nemlig at du som kunde kommer til å også få tilbud fra flere andre konkurrerende strømleverandører.

Den åpenbare konkurransen gjør at strømleverandørene strekker seg litt ekstra for å gi deg attraktive tilbud. Noen ganger hender faktisk at strømkunder blir tilbudt eksklusive tilbud som ikke er alminnelig tilgjengelige.

Null kostnader. Helt uforpliktende.

Man må ofte investere penger for å oppnå innsparinger i hjemmet. Når det gjelder bytte av strømleverandør er dette et unntak i den respekt. Mange kan spare mange tusen kroner på å bytte til en mer passende avtale, og dette er penger du kan spare uten å måtte investere en eneste krone dersom du bruker Strømdeals sine tjenester som er gratis, og helt uforpliktende.

Om norske Strømregioner

Strømregioner i Norge

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). De forskjellige strømregionene har litt forskjellige priser. Et par typiske tendenser i markedet er at de har særlig billig strøm nord, der mange er fritatt fra merverdiavgift og elavgift, og at det er billigere nettleie i sør og øst der utgiftene med nettet fordeles på mange brukere.

Strøm i Lillestrøm betjenes av nettselskapet Elvia

Det er nettselskapet Elvia som betjener Strømnettet i Lillestrøm. Elvia er norges største nettselskap, og er resultatet av sammenslåingen av Eidsiva Nett og Hafslund Nett i 2020. Elvia har mange hundre tusen kunder som kostnadene med drift og vedlikehold av nettet kan fordeles på.

NVE er det statlige organet som regulerer driften til Elvia og alle de andre nettselskapene. Alle norske nettselskaper har gitte rammer som de må holde seg innenfor. De har blant annet klare begrensninger for hvor mye de har lov til å tjene på nettleie fra kundene sine.

Dersom et nettselskap tjener for mye ett år er selskapet nødt til å justere nettleien ned slik at de får utjevnet inntektene over tid. Du kan finne mye mer informasjon om nettleie, avgifter og hvordan Elvia og andre norske nettselskaper reguleres på nettsidene til NVE.

Finn en avtale som passer for deg

For de som bare ser seg om etter den billigst mulige strømavtalen er har data publisert av Forbrukerrådet vist at avtaler som ligger under kategorien spotpris er klart billigere enn andre typer avtaler over tid. Samtidig må de som har spotprisavtaler tåle store svingninger i pris, som naturligvis betyr mindre forutsigbarhet i den personlige økonomien.

For noen strømkunder er forutsigbarhet, like viktig som pris. Mange av disse kundene foretrekker derfor en fastprisavtale der de blir garantert den samme prisen for hele varigheten av avtalen. Fastprisavtaler er klart dyrere, og de krever bindingstid, men til tross for dette er disse avtalene fortsatt populære på grunn av at de forhindrer de store prissvingningene.

I mellom spotpris og fastpris finner du variabelpris avtalene. Denne avtaletypen beholder den samme strømprisen 2 uker om gangen, og gir derfor litt mer forutsigbarhet. Samtidig kan du nyte godt av de  lavere prisene på sommerhalvåret med denne avtaletypen. Et annet punkt er at variabelpris-avtaler vanligvis ikke har bindingstid, slik at du når som helst kan bytte til en annen avtale.

Innen hver av disse avtaletypene finner du mange forskjellige avtaler som alle er mer eller mindre unike. Strømdeals.no hjelper deg med å du lettere kunne identifisere de avtalene som er aktuelle for deg i Lillestrøm, og som forhåpentligvis kan spare deg noen tusen i året.

For å komme i gang med de uforpliktende og gratis tjenestene er det nok å fylle ut skjemaet, så håndterer vi resten og gir deg beskjed så snart vi har resultater.

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura