Få Billigere strøm i Haugesund

Selv om Haugesund langt fra er blant de stedene som har den dyreste strømmen i landet, er det fortsatt mange i Haugesund som er interesserte i å finne alternative strømavtaler som kan redusere denne daglige utgiften.

Det å finne billigere eller mer stabile strømpriser er nå mye lettere i Haugesund etter introduksjonen av nettsiden strømdeals.no. Dette er en anbudstjeneste som gir deg passende strømavtaler å velge mellom basert på skjemaet du fyller inn. Tjenesten er praktisk, brukervennlig, gratis for strømkunder, og helt uten forpliktelser.

Prosessen designet for å være særdeles lettvint for kunder. Alt man trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet som forteller leverandørene hva som er viktig for deg. Dette trenger de for å kunne gi deg de mest relevante tilbudene. Deretter vil du snart få tilbud på billigere og bedre strømavtaler fra Strømdeals.

Vi benytter konkurranse for å gi deg billigere strøm

Konkurranse i markedet har allerede gjort mye for å senke prisene på strøm i Norge. Dersom man ser bort fra nettleien og de høye avgiftene har vi blant de laveste strømprisene i verden. Samtidig er det langt fra alle strømkunder som benytter seg av muligheten til å få billig strøm.

Det er mer enn noen få kroner man kan spare på å finne en bedre avtale. For en gjennomsnitts strømforbruker i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Vindafjord, Bokn, Sveio eller Utsira, kan det være flere tusenlapper å spare i løpet at et år med et smart og enkelt bytte av strømleverandør.

Strømdeals.no sin strategi for å få tilgang til de beste prisene strømleverandørene har å tilby er å bruke konkurranse og markedskreftene for det de er verdt. Når vi sender videre informasjonen din til aktuelle strømleverandører vet disse at de vil være i direkte konkurranse med andre strømleverandører om å få deg som kunde. De vil derfor sørge for å gi sine beste og mest relevante tilbud. Noen ganger er dette tilbud som ikke publiseres offentlig.

Uforpliktende tjeneste

Det å finne de avtalene som er mest relevante for deg i Haugesund kan kreve tid og arbeid. Vi gjør disse undersøkelsene systematisk, på en kontinuerlig basis, og lar deretter deg, som strømkunde, nyte godt av det vi finner ut uten at det koster deg noe.

Dette koster deg faktisk ingenting, og tjenesten er 100% uforpliktende. Dersom du liker ett av tilbudene vi finner for deg og bestemmer deg for å takke ja til det er det strømleverandøren som vil betale for tjenesten vår.

Om norske Strømregioner

Strømregioner i Norge

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). De forskjellige strømregionene har litt forskjellige priser. Et par typiske tendenser i markedet er at de har særlig billig strøm nord, der mange er fritatt fra merverdiavgift og elavgift, og at det er billigere nettleie i sør og øst der utgiftene med nettet fordeles på mange brukere.

Haugaland Kraft Nett og nettleie i Haugesund

For deg som bor i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Vindafjord, Bokn, Sveio eller Utsira, er du en av de over 85.000 strømforbrukerne som har Haugaland kraft nett som sitt lokale nettselskap. Nettleien til Haugaland kraft nett er ikke blant de billigste i landet, men den er heller ikke blant de høyeste.

Nettleie og drifting av kraftnettet i Norge er ikke konkurranseutsatt, og reguleres av Staten gjennom NVE. Haugaland kraft har strenge retningslinjer fra NVE som de må følge når det gjelder hvor mye inntekter de kan innhente i nettleie fra sine 85.000 kunder.

Haugesund nyter ikke godt av unntakene fra statlige avgifter slik som mange nyter godt av i Troms og Finnmark, og statlige avgifter utgjør derfor så mye som 40% av den totale strømregningen din. Nettleien som går til Haugaland kraft nett vil ofte ligge på rundt 30% av regningen din. Denne nettleien Må de også dele med Statkraft som drifter transmisjonsnettet.

Du finner mer detaljert informasjon om nettleie og avgifter i nettleiestatistikken til NVE.

Finn den strømavtalen som er rett for deg med Strømdeals.no

Spotprisavtaler anbefales for de fleste av Forbrukerrådet. For de fleste vil disse bli billigere over tid, men som strømkunde må du belage deg på et store uventede prissvingninger.

Med fasprisavtaler tar strømleverandøren din på seg risikoen for prissvingninger og gir deg mer stabilitet og forutsigbarhet i økonomien din. Dette kommer naturligvis i bytte mot noe høyere priser og bindingstid.

Variabelprisavtaler er en mellomting mellom disse som gir deg strømpriser som følger de store trekkene i markedet, men der du får 2 ukers varsel før endringer i strømprisen. Denne typen avtale kommer vanligvis uten bindingstid, og prisnivå som ligger et sted mellom spotpris og fastpris.

Enten du er ute etter en spotprisavtale, en fasprisavtale, eller en variabelprisavtale, er Strømdeals.no en enkel og grei snarvei til å finne det du leter etter fort og uten å måtte bruke for mye tid på det. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å fylle ut skjemaet. Det er helt uforpliktende, helt gratis, og mange av de som bytter avtale sparer tusenvis av kroner i året.

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura