Muligheter for Billigere strøm i Harstad

Beboere har de siste årene fått et stort antall forskjellige strømavtaler å velge mellom. I første omgang kan dette virke litt overveldende for noen. Samtidig gir dette harstadværinger en utmerket mulighet for til å redusere strømutgiftene sine.

Med anbudstjenesten til strømdeals.no er det nå mye lettere å finne relevante strømavtaler i Harstad, og derfor ingen grunn til å utsette bytte til en billigere og bedre strømleverandør lenger. Anbudstjenesten er helt uforpliktende og kostnadsfri for strømkundene. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å fylle ut det brukervennlige skjemaet vårt så er du på vei til billigere strøm.

Kraftleverandører i knallhard konkurranse

Det er kamp om kundene blant strømleverandørene i Harstad, og der det er tøff konkurranse har marginene, og dermed også prisene, en tendens til å krype nedover. I Strømdeals utnytter vi denne konkurransesituasjonen så godt som vi kan på dine vegne.

Alle strømleverandørene vi samarbeider med vet at når de får en forespørsel fra Strømdeals, så er det mange om beinet. De passer derfor på å gi deg sine mest konkurransedyktige priser. I noen tilfeller kan dette til og med bety at du kan bli tilbudt en eksklusiv avtale som ikke er tilgjengelig for allmennheten gjennom nettsidene til strømleverandøren.

For innbyggerne i Harstad, Kvæfjord, Gratangen, Tjeldsund, Skånland, Lødingen, Ibestad og Evenes kan det være flere tusenlapper å spare i løpet av året ved å skifte til en avtale som for eksempel gjør det mulig å nyte godt av hendelser slik som den Harstad Tidende skrev om i Juli da Harstad for første gang i historien opplevde negativ strømpris.

100% Uforpliktende og gratis

Det er ressurskrevende for strømleverandører å finne ut hvem som er interessert i tjenestene deres. Når de samarbeider med oss vil de få direkte tilgang til potensielle kunder som er interesserte i deres produkter. Dette er en verdifullt for strømleverandørene, og de er derfor villige til å betale for det.

Dette betyr at vi har anledning til å hjelpe strømkunder helt gratis. Som strømkunde har du heller ingen forpliktelser til å takke ja til noen av de tilbudene vi gir deg.

Om norske Strømregioner

Strømregioner i Norge

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). De forskjellige strømregionene har litt forskjellige priser. Et par typiske tendenser i markedet er at de har særlig billig strøm nord, der mange er fritatt fra merverdiavgift og elavgift, og at det er billigere nettleie i sør og øst der utgiftene med nettet fordeles på mange brukere.

Nettleie og Hålogaland Kraft Nett

Det er Hålogaland Kraft Nett som har eksklusiv konsesjon fra staten gjennom NVE for drift, vedlikehold og utbygging av strømnettet i Harstad, Kvæfjord, Gratangen, Tjeldsund, Skånland, Lødingen, Ibestad og Evenes.

Som konsesjonsholder med eksklusive rettigheter innen dette området må Hålogaland Kraft Nett følge strenge retningslinjer fra NVE. Disse retningslinjene gir blant annet rammer for hvor store inntekter bedriften har lov til å ha fra nettleie fra kundene sine.  Du finner mer detaljert informasjon om nettleie, avgifter og hvordan nettselskaper reguleres i på nettsidene til NVE.

Stabilitet eller pris: finn avtalen som best dekker dine behov

I følge Forbrukerrådet er spotpris billigere over tid for de fleste strømkunder. Samtidig betyr spotpris at du har lite forutsigbarhet og må tåle store svingninger i strømprisen.

Fastprisavtaler er dyrere, men lar deg slippe prissvingninger ettersom strømleverandøren din tar på seg risikoen for prissvingninger. Dette gir stabilitet og forutsigbarhet i den personlige økonomien din, noe som er viktig for mange. Stabiliteten og forutsigbarheten kommer naturligvis i bytte mot høyere priser og bindingstid.

Avtaler med variabel pris kan sies å være en mellomting mellom spotpris og fastpris. Med denne typen avtale fjernes de daglige svingningene, og strømleverandøren gir deg 2 ukers varsel før endringer i strømprisen. Det vanligste er at avtaler med variabel pris ikke har bindingstid. Vanligvis ligger prisnivået på denne typen avtaler et sted mellom spotpris og fastpris.

Hvilken type avtale som er rett for deg kommer an på hva som er viktig for deg. Prosessen til Strømdeals vil hjelpe deg med raskt og enkelt å identifisere hvilke avtaler som passer for deg, og som forhåpentligvis kan spare deg tusenvis av kroner. Det eneste du trenger for å komme i gang med denne uforpliktende og gratis tjenesten er å fylle ut skjemaet.

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura