Kontaktinformasjon

Glitre Energi

Om Glitre Energi Strøm

I Buskerud og Hadeland er Glitre Energi en av de mest populære strømleverandørene. Selskapet eies av kommunene i Buskerud og Hadeland, og overskuddet fra driften går derfor tilbake til kommunene som eier selskapet, og derfor bidrar til finansiering av aktiviteter i kommunene som kommer innbyggerne til gode på forskjellige måter.

Kundestøtten til Glitre Energi er kjent for å være blant den beste i landet, og kan kontaktes via telefon, e-post, chat og sosiale media.

Fornybar energi og lokalt engasjement

Glitre Energi leverer lokal og 100% fornybar energi som garanteres med opprinnelsesgaranti. Strømmen man kjøper fra Glitre kommer fra et av de lokale vannkraftverkene i området. I tillegg kan du også støtte lokalmiljøet på andre måter ved å bruke glitre. Når du blir kunde vil nemlig Glitre støtte et lokalt lag eller en forening som du velger med 500 kroner.  Glitre kaller dette for “lokalbidraget”

Produkter

Glitre Familie

Glitre Familie er en timespot-avtale som er tilgjengelig for både eksisterende og nye kunder hos Glitre Energi Strøm. Avtalevilkårene varer i 6 måneder, men har ingen bindingstid, slik du fritt kan avslutte abonnementet  når du skulle ønske det.

I denne avtalen selges strømmen til den samme prisen som den selges på strømbørsen NordPool. I tillegg kommer det et påslag på 6,90 øre/kWt, og en månedsavgift som ligger på 19 kroner.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

Glitre Frihet

Med Glitre Frihet slipper du å stresse med å finne en billig strømavtale. Dette er en heldigital spotprisavtale, også ofte kalt webspot-avtale. Avtalen, som er tilgjengelig for alle Glitre energi sine kunder, reduserer administrasjonen, og gjør ting mye billigere.

Bindingstiden på avtalen er 6 måneder Dersom du ønsker å avslutte avtalen før tiden kan du gjøre dette mot et gebyr på 700,00 kroner.

Månedsavgiften ligger på 19,00 kr. I tillegg betaler brukere et påslag på 4,85 øre per kWt. Du Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned. Glitre frihet må betales med avtalegiro og E-faktura.

Glitre Forutsigbar

Glitre Forutsigbar er en variabelpris-avtale som er tilgjengelig for nye og eksisterende kunder hos Glitre Energi Strøm. Avtalen passer for de som har relativt lavt strømforbruk og ønsker en forutsigbar strømpris, samtidig som de ikke ønsker å binde seg til en langvarig avtale.

Med denne avtalen får du vite om det 14 minst dager på forhånd dersom strømprisen økes, og avtalen har ingen bindingstid, slik at du står helt fritt til å bytte til en annen avtale uten ekstra kostnader dersom du ikke liker den nye prisen. Glitre Forutsigbar kommer uten månedsavgift, og har for tiden en strømpris på 104,90 øre/kWt.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

Glitre Trygg

For de som er opptatt av stabilitet og trygghet i økonomien er Glitre Trygg en fastprisavtale som garanterer at du får den samme strømprisen i et helt år. Dette betyr at strømleverandøren tar på seg risikoen i tilfelle strømprisen stiger kraftig. Denne avtalen er tilgjengelig for både nye og eksisterende kunder hos Glitre Energi Strøm, og har en bindingstid på 12 måneder. Gebyret for å si opp denne avtalen før bindingstiden er over ligger på 1000 kroner.

Månedsavgiften på Glitre Trygg er 49 kroner, og strømprisen ligger på 82,00 øre/kWt. Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

Huseierne strøm til medlemspris

Glitre strøm har en spesialavtale som er et eksklusivt tilbud for kunder hos glitre Energi Strøm som er medlemmer i Huseiernes Landsforbund, og som har et forbruk på maksimum 50 000 kW per år. Avtalen er en timespot-avtale uten bindingstid med en varighet på 6 måneder.

Månedsavgiften er 12,50 kr og i tillegg til markedsprisen som vist på NordPool kommer et påslag på 2,80 øre/kWt. Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

KBBL strøm til innkjøpspris

KBBL strøm til innkjøpspris er Glitre Energi Strøm sitt unike tilbud til medlemmer i Kongsberg Boligbyggelag. Avtalen er en timespot-avtale uten bindingstid. Månedsavgiften for avtalen er 27 kroner, og i tillegg til timeprisen som fastsettes av NordPool kommer et påslag på 6,38 øre/kWt.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

NBBO strøm til innkjøpspris

NBBO strøm til innkjøpspris er en eksklusiv avtale som kun er tilgjengelig for kunder hos Glitre Energi Strøm som er medlemmer i Nedre Buskerud Boligbyggelag, og som har et strømforbruk på opptil 50 000 kW pr år. Avtalen er en timespot-avtale uten bindingstid. Månedsavgiften for avtalen er 27 kroner, og i tillegg til timeprisen som fastsettes av NordPool kommer et påslag på 6,38 øre/kWt.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

NBBO webSpot

NBBO webSpot er en eksklusiv avtale som kun er tilgjengelig for kunder hos Glitre Energi Strøm som er medlemmer i Nedre Buskerud Boligbyggelag. Avtalen er en digital avtale som betyr at du må bruke e-faktura og avtalegiro for å betale regningen hver måned.

Avtalen har en bindingstid på 6 måneder, og et gebyr på 400 kroner dersom du avslutter avtalen før den utgår. Månedsavgiften for NBBO webSpot-avtalen er 12,50 kroner. strømprisen følger timeprisen på strømbørsen NordPool, i tillegg til et påslag som ligger på 4,85 øre/kWt.

Glitre Webspot – TISE

Glitre Webspot er en eksklusiv avtale som er tilgjengelig for brukere av TISE appen, og som er interessert i å støtte lokalt produsert fornybar vannkraft med opprinnelsesgaranti. Avtalen er en digital avtale som betyr at du må bruke e-faktura og avtalegiro for å betale regningen hver måned.

Avtalen har en bindingstid på 6 måneder. Månedsavgiften for Glitre WebSpot-avtalen er 19 kroner. Strømprisen følger timeprisen på strømbørsen NordPool, i tillegg til et påslag som ligger på 4,85 øre/kWt.

Tilleggsfordeler fra Glitre Energi Strøm

Med Glitre har du muligheten til å bruke Glitre SmartBox, som kan hjelpe deg med å tolke all den nyttige informasjon som man kan få ut av de nye strømmålerne. Denne tjenesten kommer med en tilhørende app som hjelper med tolkingen av informasjonen slik at du kan bruke den til å få bedre oversikt over forbruket og gjøre praktiske innsparinger.

I tillegg kan du få hjelp fra Glitre Energi Strøm til å få installert energibesparende varmepumpe, solceller, eller elbillader.

Finn beste og billigste strømavtale til ditt bruk!

Gratis og uforpliktende tjeneste

 • Privat
 • Bedrift
 • Borettslag

  Fyll inn dine opplysninger og klikk på knappen.
  Vi sammenligner de beste og billigste strømavtalene og finner den beste til deg!  • Strømdeals gir deg markedets beste avtale på strøm.


   • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD    Vår rådgiver sammenligner de biligste og beste strømavtalene og presenterer topp 3 for deg over en telefonsamtale.

    Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på strøm for hele borettslaget med 15 enheter eller mer. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".    • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD     Vår rådgiver sammenligner de biligste og beste strømavtalene og presenterer topp 3 for deg over en telefonsamtale.

    TILBAKE
    Gå videre

    Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

      Få tilbud på bedre strømavtale