Slik sikrer du deg den beste strømprisene i Fredrikstad

Mange strømavtaler gir mye å velge mellom, og bedre sjanser for billig strøm. Samtidig betyr det også at jobben med å velge avtale blir mye vanskeligere og mer tidkrevende. Den kostnadsfrie anbudstjenesten Strømdeals.no gjør det både lettere og raskere å finne relevante leverandører og avtaler som er tilgjengelige på Bryne, og som kan gi deg billigere strøm.

Lett nok å sikre seg billig strøm

Mange sitter fortsatt med et inntrykk av at det fortsatt er komplisert å bytte strømleverandør. Realiteten er at dette nå er veldig lett. Når du nå skifter strømleverandør vil den nye strømleverandøren ta seg av alt det praktiske, slik at det er veldig lite du som kunde faktisk trenger å gjøre.

Hovedsaklig er det du trenger å gjøre bare å velge en god strømleverandør, så tar de seg av det praktiske, inkludert det å avslutte den nåværende avtalen din. Valg av strømleverandør har også blitt enklere. Du kan nemlig nå bruke anbudstjenesten Strømdeals.no til å samle inn de beste tilbudene som er tilgjengelige i Fredrikstad for deg.

Som strømkunde er dermed alt du egentlig nå trenger å gjøre for å skifte strømleverandør å fylle ut det enkle skjemaet vårt slik at vi vet mer om hva slags strømdeal du er ute etter, og hva som er viktig for deg.

Noen få dager senere gir vi deg en rekke tilbud om billig strøm fra flere konkurrerende selskaper som du kan velge mellom. Tjenesten vår er helt uforpliktende, så det er også helt opp til deg om du ønsker å benytte deg av et av tilbudene eller ikke. Tjenesten er også helt gratis.

Strømleverandører i kø med tilbud om billigere strøm i Fredrikstad

Kampen om strømkundene er i full gang blant strømleverandører i Fredrikstad. For kundene betyr dette glade dager med stadig mer attraktive tilbud og billigere strøm. I tillegg hjelper Strømdeals med en lettvint måte å få enda mer ut av konkurransesituasjonen på.

Anbudstjenesten vår tar jobben med å sette strømleverandørene opp mot hverandre og innhente de beste tilbudene fra strømleverandørene. For deg gjenstår det bare å velge og vrake, helt uforpliktende.

Om norske Strømregioner

Strømregioner i Norge

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). De forskjellige strømregionene har litt forskjellige priser. Et par typiske tendenser i markedet er at de har særlig billig strøm nord, der mange er fritatt fra merverdiavgift og elavgift, og at det er billigere nettleie i sør og øst der utgiftene med nettet fordeles på mange brukere.

Nettleie i Fredrikstad

Det er det fredrikstad-baserte Norgesnett AS som drifter strømnettet i Fredrikstad. Norgesnett kan derfor samle inn nettleie som betaling for drift, vedlikehold og utbygging av strømnettet i konsesjonsområdet. Arbeidet til Norgesnett styres av strenge rammer blant annet når det gjelder hvor mye de har lov til å tjene på nettleie.

Det er NVE som regulerer nettselskapene, og når nettselskaper ikke følger retningslinjene tar NVE aksjon slik som var tilfelle i November 2019 da NVE la ned forbud mot en planlagt prisøkning hos Norgesenergi i 2020 på grunnlag av overprising i tidligere år. På Nettsidene til NVE finner du mer informasjon om nettleie, avgifter og hvordan NVE regulerer nettselskapene.

Spotpris gir billigere strøm i Fredrikstad

Ifølge Forbrukerrådet vil de fleste få billigere strøm på lang sikt med avtaler som følger spotmarkedet på strømbørsen NordPool. Spotprisavtaler er mindre risikable for strømleverandørene ettersom kundene selv tar på seg risikoen for svingninger i strømprisen. Dermed kan strømleverandøren gi deg billigere strøm. Ulempen med spotpris er selvfølgelig at man vil oppleve sterke svingninger i strømprisen.

Best forutsigbarhet med fastpris

For noen er en strømpris som går mye opp og ned en påkjenning. Med en fastprisavtale får du den samme prisen per kilowattime gjennom hele avtaleperioden, slik at du får mer forutsigbarhet rundt strømregningen din.

Fastprisavtaler betyr mer risiko for strømleverandørene, og kommer derfor med både høyere priser og bindingstid. Likevel er det mange som foretrekker forutsigbarheten over billigere strøm.

Variabelpris gir deg litt av alt

Om du ikke har bestemt deg helt, eller ikke føler at hverken fastpris eller spotpris passer helt for deg, er variabelpris en mellomting mellom disse to. Med variabelpris slipper du bindingstid, samtidig som du får en del mer forutsigbarhet med 2 ukers varsel før prisendringer. Variabelpris ligger prismessig mellom spotpris og fastpris.

Tid for å finne en billigere strømdeal nå?

Med strømdeals sin anbudstjeneste har du den hjelpen du trenger for å enkelt og greit redusere strømregningen din uten for mye arbeid. Vi kontakter deg med matchende tilbud som er tilgjengelige i Fredrikstad uten at det koster deg noe.

Tjenesten vår er helt uforpliktende, så du står selvfølgelig fritt til å takke ja eller nei til ethvert av tilbudene du mottar. Å komme i gang er lekende ett. Bare fylle ut skjemaet vårt, så tar vi hånd om resten mens du slapper av og planlegger hva du skal gjøre med pengene du kommer til å spare på billigere strøm!

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura