Kontaktinformasjon

Fjordkraft

Om Fjordkraft

Fjordkraft, som har vært i drift siden 2001, er resultatet av fusjonen mellom BKK Kraftsalg og Skagerak Energi. I 2021 ble også Eidsiva Marked en del av Fjordkraft. Fjordkraft er basert i Bergen, og har i tillegg kontorer i sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger.

Enestående kundestøtte med fornøydgaranti

I energibransjen er Fjordkraft kjent som en av de selskapene som leverer best kundestøtte, og har flere år blitt tildelt energibransjens pris for beste kundeservice. Fjordkraft har introdusert flere tiltak for å sikre seg at kundene er fornøyde, inkludert en fornøydgaranti der du kan få pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd,

Produkter

Strøm til Spotpris

Strøm til Spotpris er en timespot-avtale fra Fjordkraft. Avtalen er tilgjengelig for både nye og eksisterende kunder som har et forbruk på maksimum 50 000 kW. Avtalen varer i 18 måneder, men den har ingen bindingstid slik at det ikke koster deg noe dersom du ønsker å avslutte avtalen. Månedsavgiften for denne avtalen er 39 kroner, mens påslaget ligger på 3,90 øre/kWt.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

Fjordkraft Forutsigbar

Forutsigbar er en avtale for alle Fjordkraft-kunder som gir deg forutsigbarhet i kortere perioder, med en pris som fastsettes minst 2 uker fremover i tid, uten at du trenger å låse deg inn i en lengre avtale med bindingstid. Når en prisendring kommer vil du bli varslet om dette minst 14 dager i forveien. Avtalen gir deg også stabil strømpris gjennom hele døgnet.

Forutsigbar-avtalen har ingen månedsavgift, og strømprisen ligger for tiden på 97.99 øre/kWh. Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

PowerSpot

PowerSpot er en avtale som gjelder for nye kunder hos Fjordkraft. Bindingstiden på denne avtalen er 6 måneder på 6 måneder, men du kan bryte avtalen mot et gebyr på 500 kroner. Som en del av denne avtalen får du også et rabattkort/gavekort verdt 500 kroner. Månedsavgiften for PowerSpot avtalen er 39 kroner, mens påslaget ligger på 5,99 øre/kWt.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

Elbilavtalen Spotpris

For de som har elbil, og bruker mye penger på lading, vil Elbilavtalen fra Fjordkraft være en god løsning. Dette er en spotprisavtale som ikke har bindingstid, og som er tilgjengelig for alle kundene til Fjordkraft.

Månedsavgiften for Elbilavtalen er 27 kroner, og påslaget ligger på 6.49 øre/kWh. I tillegg får du som elbilkunde en spesialrabatt på 1 øre/kWh.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

Garantistrøm Kampanje

Garantistrøm Kampanje er en avtale uten bindingstid for nye og eksisterende Fjordkraft-kunder som ønsker seg en trygg og forutsigbar situasjon uten høye pristopper, samtidig som de ikke ønsker å låse seg inn i en avtale for en lengre periode.

Garantistrøm Kampanje fastsetter prisen minst to uker frem i tid. Dersom prisen kommer til å stige vil du bli varslet slik at du alltid er forberedt. I tillegg gir denne avtalen deg et pristak, som for øyeblikket er 64,90 øre/kWh, som gjelder lenger fremover i tid.

Månedsavgiften på Garantistrøm Kampanje er 39 kroner, mens strømprisen for tiden ligger på 64.90 øre/kWh øre per kWt. Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

Solstrøm Spotpris

Solceller på taket har i den siste tiden blitt stadig vanligere, og mange finner ut at de faktisk noen ganger produserer mer strøm enn de har bruk for fra solcellene. Med Solstrøm Spotpris fra Fjordkraft har kunder med overskuddsstrøm muligheten til å selge denne tilbake til Fjordkraft. Når du har overskuddsstrøm lagres dette i din solkonto. Du kan når som helst ta ut det du har på solkontoen din som fratrekk i strømregningen din.

Strømmen Du kjøper fra Fjordkraft kjøper du til spotpris med et påslag på 5.49 øre/kWh. I tillegg må du betale et månedsbeløp på 39 kroner i måneden.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

EuroBonus Spotpris

EuroBonus Spotpris-avtalen er i bunn og grunn en spotprisavtale der du kjøper strømmen for det den koster i markedet fra time til time. I tillegg får alle kunder som har denne avtalen 3.000 SAS EuroBonus-poeng i året. Nye kunder hos Fjordkraft som bestiller denne avtalen får også i tillegg 5.000 EuroBonus-poeng. Avtalen har et gebyr på 500 kroner dersom du sier opp avtalen innen de første 6 månedene av avtaletiden.

Strømmen kjøper du som sagt til spotpris. I tillegg kommer det et påslag på 6.49 øre/kWh og et månedsbeløp på 39.00 kroner. Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

Fjordkraft Spotpris

Fjordkraft Spotpris er en vanlig spotprisavtale der du betaler det strømmen koster fra time til time på kraftbørsen NordPool. I tillegg betaler du et påslag for tjenesten til strømleverandøren din. Dette er betyr at du kan bruke Fjordkraft-appen til å justere strømforbruket ditt til de timene på dagen når strømmen koster mindre.

Det månedlige fastbeløpet for Fjordkraft Spotpris er 39 kroner. I tillegg må du betale et påslag på 6.49 øre/kWh. Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

Tilleggsfordeler fra Fjordkraft

Fjordkraft er en seriøs og tung aktør i markedet, og har derfor greid å forhandle frem mange rabatter og fordeler for kundene sine hos andre partnere. De kundene som deltar i fordelsprogrammet vil få en oppdatering på disse fordelene hver måned.

Fjordkraft har også en mobil app som kan brukes til å justere strømforbruket. Slik blir det mulig å legge aktiviteter som bruker mye strøm til de tidene på dagen når strømmen er billigst. For å forsikre billig strøm for kundene sine har Fjordkraft også en prismatch, der selskapet matcher prisen i 30 dager hvis du skulle finne bedre priser hos andre strømleverandører.

Finn beste og billigste strømavtale til ditt bruk!

Gratis og uforpliktende tjeneste

 • Privat
 • Bedrift
 • Borettslag
  1. Beskriv ditt behov

   Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

   Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

   Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

  Gå videre


  • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD   Vår rådgiver sammenligner de biligste og beste strømavtalene og presenterer topp 3 for deg over en telefonsamtale.

   Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på strøm for hele borettslaget med 15 enheter eller mer. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".   • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD    Vår rådgiver sammenligner de biligste og beste strømavtalene og presenterer topp 3 for deg over en telefonsamtale.

   TILBAKE
   Gå videre

   Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

     Få tilbud på bedre strømavtale