Økt konkurranse gir billig strøm i Elverum

I Elverum kan du nå velge mellom stadig flere strømleverandører og strømavtaler. Denne økningen i konkurranse, samt fallende fallende priser på strømmen fra produsentene fører til stadig billigere strøm. Det er også både lettere for alle å finne gode leverandører for billig strøm takket være anbudstjenestene som er tilgjengelige kostnadsfritt gjennom Strømdeals.no.

Lettvint bytte og billig strøm

Ved bytte til ny strømleverandør vil den nye strømleverandøren ta seg av alt det praktiske. Det er nå egentlig bare valg av strømleverandør som kunden egentlig trenger å ta seg av selv, og dette har også blitt enklere. Anbudstjenesten Strømdeals.no samler inn de beste tilgjengelige tilbudene i Elverum. Som strømkunde trenger du bare å fylle ut et skjema.

Innen få dager kontakter strømdeals deg med en rekke tilbud om billig strøm fra en rekke konkurrerende selskaper. Tjenestene fra Strømdeals er helt uforpliktende, så det er helt opp til deg om du ønsker å benytte deg av et av tilbudene eller ikke. Som nevnt er tjenesten også gratis for deg som strømkunde.

Kamp om strømkundene i Elverum

Med så mange nye strømleverandører i markedet er det nå tøff kamp om strømkundene i Elverum. For kundene betyr dette flere, og stadig mer attraktive tilbud på billig strøm. Med Strømdeals har strømkunder muligheten til å få mer ut av konkurransen blant leverandørene i markedet ettersom anbudstjenesten setter strømleverandørene opp mot hverandre.

Dette gir Strømdeals sine kunder en bedre mulighet for å finne billig strøm enn andre strømforbrukere. I tillegg til dette gjør anbudstjenesten det lettere å få unnagjort jobben med å velge strømleverandør.

Om norske Strømregioner

Strømregioner i Norge

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). De forskjellige strømregionene har litt forskjellige priser. Et par typiske tendenser i markedet er at de har særlig billig strøm nord, der mange er fritatt fra merverdiavgift og elavgift, og at det er billigere nettleie i sør og øst der utgiftene med nettet fordeles på mange brukere.

Strømnettet og nettleie i Elverum

Elverum er et av de mange stedene i Norge som kommer inn under konsesjonen til Elvia A/S. Elvia A/S er resultater av en sammenslåing av Hafslund Nett A/S og Eidsiva nett A/S. Elvia er i dag det største nettselskapet, og betjener rundt 2 millioner kunder. I elverum er Elvia A/S eneansvarlig for drift, vedlikehold og utbygging av strømnettet innen sine konsesjonsområder, inkludert Elverum.

Driften til Elvia blir nøye regulert av NVE. Alle nettselskapene har blitt gitt strenge rammer for hvor mye de har lov til å tjene på nettleie. På Nettsidene til NVE finner du mer utfyllende informasjon om nettleie, avgifter og NVE sin regulering av nettselskapene.

Spotprisavtaler i Elverum

Ifølge Forbrukerrådet vil nesten hvem som helst kunne nyte godt av billigere strøm på lang sikt dersom de velger en av de mange spotprisavtalene som er tilgjengelig i markedet i dag.

Det er markedsprisen på strømbørsen NordPool som bestemmer prisen på spotprisavtalene.  Strømleverandøren har ingen risiko for strømforbrukeren med hensyn til svingninger i markedet, noe som betyr at strømleverandøren har råd til å selge deg billig strøm. Med spotpris har man naturligvis også den ulempen at man alltid kommer til å oppleve sterke svingninger i prisen.

Forutsigbarhet i strømregningen med fastpris

Å planlegge den personlige økonomien kan gjøres vanskeligere av en turbulent strømregning. Dette kan være en særlig stor påkjenning dersom man har et stramt budsjett uten mye slingringsmonn.

Selv om fastprisavtaler, på grunn av ditt varierende strømforbruk, ikke gir deg like store regninger hver måned, hjelper det likevel mye når prisen per kilowattime holder seg stabil. Alt du da trenger å å gjøre for å holde strømregningen stabil er å kontrollere strømforbruket ditt.

Fastprisavtaler betyr mer risiko for strømleverandørene. Derfor kommer disse avtalene med både høyere priser og bindingstid. Likevel foretrekker mange fortsatt forutsigbarhet heller enn billigere strøm.

Forutsigbarhet og frihet

For mange er det uaktuelt å låse seg inn i en fastprisavtale med bindingstid på flere måneder eller år. Heldigvis er det mulig å få litt forutsigbarhet gjennom en variabelpris avtale. Dette er en avtale som gjør at man får 2 ukers varsel før prisen økes, og ingen bindingstid.

Strømregningen din kan reduseres

Ved hjelp av anbudstjenesten til Strømdeals.no kan du nå få hjelp til å finne ut hvor mye du kan redusere strømregningen din på en effektiv og lettvint måte uten at det tar opp mye av tiden din. Uansett hvilken avtaletype vil du bli kontaktet med flere matchende tilbud som er aktuelle for deg i Elverum.

Strømdeals er er gratis og koster ingen ting. Den er også uforpliktende, så du står fritt til å takke ja eller nei til tilbudene du mottar fra strømdeals. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang nå er å fylle ut skjemaet vårt. Vi ordner resten og sender deg innen få dager en rekke relevante tilbud som i mange tilfeller kan hjelpe med å redusere strømregningen betraktelig.

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura