Finn den billigste strømmen tilgjengelig i Drammen

Strømdeals.no er en anbudstjeneste som gir strømforbrukere i Drammen en enkel og praktisk måte å redusere strømregningen sin på. Dette er en tjeneste stadig flere ser seg om etter hvert som de blir klar over hvor billig strømmen egentlig har blitt, samtidig som de ser hvor lite av denne utviklingen de har nytt godt av i form av billig strøm fra sine nåværende leverandører.

Bytting av strømleverandør er lettere enn du tror

Når du bytter strømleverandør er det egentlig veldig lite du trenger å gjøre selv. Mesteparten av prosessen tar nemlig den nye strømleverandøren din hånd om. Faktisk er den delen mange ofte synes er vanskeligst og mest tidkrevende å velge rett strømavtale blant de mange tilbudene som finnes.

Det er dette som er bakgrunnen for anbudstjenesten som Strømdeals.no har gjort tilgjengelig for strømkunder som er ute etter billigere strøm i Drammen. Anbudstjenesten gjør det både  lettere og mindre tidkrevende å finne en en bedre strømavtale med billigere strøm

Strømkunder kan bruke anbudstjenesten fra Strømdeals uten at det koster dem noe. Det er heller ingen forpliktelser forbundet med den lettvinte tjenesten til strømdeals. Det å komme seg i gang er lekende lett. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et enkelt skjema. Vi håndterer resten, og kontakter deg med relevante strømleverandører som kan gi deg billigere strøm i Drammen.

Kjøpers marked i Drammen

For de som vurderer å finne en bedre og billigere strømavtale i Drammen området er dette et godt tidspunkt. Vi opplever nemlig et sterkt “kjøpers marked” der en sterk økning i strømleverandører har ført til sterk konkurranse i det begrensede Drammen-markedet.

Dagens markedssituasjonen er til fordel for strømforbrukerne som stadig blir tilbudt bedre vilkår og billigere strøm av strømforbrukere. Dette betyr at det anbefales for alle å sjekke avtalen din ettersom det fort kan hende at bedre avtaler har blitt tilgjengelige siden sist du sjekket.

Strømdeals.no legger ekstra press på strømleverandørene ved å minne dem på at våre kunder også vil motta spesialtilbud fra flere av deres konkurrenter. Dermed strekker de seg gjerne litt ekstra, og gir deg gjerne spesialtilbud som du ellers ikke vil finne publisert.

Kostnadsfritt og uten forpliktelser

Strømdeals.no tilbyr tjenestene våre gratis for strømkunder. Tjenesten er også helt uforpliktende. Du står fritt til å akseptere eller takke nei til ethvert tilbud du får gjennom tjenesten vår.

Om norske Strømregioner

Strømregioner i Norge

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). De forskjellige strømregionene har litt forskjellige priser. Et par typiske tendenser i markedet er at de har særlig billig strøm nord, der mange er fritatt fra merverdiavgift og elavgift, og at det er billigere nettleie i sør og øst der utgiftene med nettet fordeles på mange brukere.

Nettleie og nettselskap i Drammen

Når du bor i drammen må du betale nettleie til Glitre Energi Nett AS som er ansvarlige for drift, utbygging og vedlikehold av kraftnettet i Drammen. Nettleien din er forskjellig fra strømregningen din, og representerer ditt bidrag til å drifte og vedlikeholde nettet der du bor.

Det er NVE som regulerer nettselskapene i Norge. De har gitt nettselskapene klare rammer for blant annet hvor mye de kan tjene på nettleie fra strømkunder. Nettsidene til NVE inneholder mye mer informasjon om nettleie, avgifter og NVE sin regulering av nettselskapene i Norge.

Forbrukerrådet anbefaler spotpris for billigere strøm

Spotpris gir nesten alltid billigst strøm på lang sikt. Forbrukerrådet anbefaler avtaler som følger markedsprisene på strømbørsen NordPool. Ulempen med denne typen avtale er at man blir utsatt for store prissvingninger.

Fastpris for mer forutsigbarhet

For de som ønsker mer forutsigbarhet rundt strømregningen er en fastprisavtale i mange tilfeller en god løsning. Fastpris betyr ikke at man har like stor strømregning hver måned, men at prisen per kilowattime garanteres å være den samme gjennom hele avtalen.

Siden fastprisavtaler innebærer høy risiko for strømleverandøren er denne typen avtaler også en del dyrere. I tillegg kommer de med bindingstid. Til tross for høyere strømpriser og bindingstid er mange strømkunder likevel interesserte i forutsigbarheten denne typen avtale gir dem, og fastprisavtaler er derfor populære blant mange strømkunder.

Variabelpris for moderat forutsigbarhet og fleksibilitet

Variabelpris garanterer at du får vite om endringer strømprisen 2 uker i forveien. Dette gir deg mer forutsigbarhet enn spotprisavtaler, samtidig som du også kan nyte godt av lavere priser på sommerhalvåret. Variabelpris-avtaler er også uten bindingstid. Prismessig ligger denne typen avtaler mellom spotpris og fastpris.

Kom i gang med å redusere strømregningen din

Avtaletypene over gir en oversikt over hovedkategoriene man vanligvis bruker for strømavtaler. Det finnes et utall variasjoner for hver av avtaletypene. Strømdeals.no hjelper deg til å, på en mer effektiv måte, finne de avtalene som passer for deg, og som er tilgjengelige i Tønsberg.

Det tar kun få minutter å fylle ut skjemaet, og tjenesten koster ingenting og er helt uforpliktende. Etter at du har sendt inn skjemaet tar vi oss av resten, slik at alt du trenger å gjøre er å glede deg til å motta resultatet!.

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura