Slik sikrer du deg de beste prisene på Strøm i Bryne

Du har sikkert lagt merke til at du har mange forskjellige strømleverandører å velge mellom, men det mange ikke er klar over er hvor mye konkurranse det egentlig er i markedet med alle de nye leverandørene og stadig nye strømavtaler. Denne utviklingen gjør at det for mange er mulig å finne en avtale som gir billigere strøm.

Vår kostnadsfrie anbudstjeneste gjør det også en hel del lettere å finne frem til relevante leverandører og avtaler som er tilgjengelige på Bryne.

Ikke vanskelig å sikre seg billig strøm

Enkelte tror at det fortsatt er komplisert å skifte strømleverandør, men slik er det ikke lenger. Dette er nemlig en av de tingene som har blitt mye enklere de siste årene. Når du nå bytter til en ny strømleverandør tar den nye strømleverandøren seg av alt det praktiske. Egentlig er det eneste du som kunde nå trenger å bekymre deg for er valg av strømleverandør, og selv dette har blitt enklere.

Anbudstjenesten Strømdeals.no samler nå inn de beste tilgjengelige tilbudene som er tilgjengelige på Bryne for deg. Som strømkunde trenger du enkelt og greit bare å fylle ut et skjema slik at vi vet mer om hva slags strømdeal du er ute etter, og hva som er viktig for deg.

Du vil deretter høre fra oss innen få dager med en rekke tilbud om billig strøm fra flere konkurrerende selskaper. Tjenesten vår er helt uforpliktende, så det er helt opp til deg om du ønsker å benytte deg av et av tilbudene eller ikke. Som nevnt koster tjenesten vår heller ingen ting for deg som strømkunde.

Strømkundene flokker til billigere strømleverandører på Bryne

Det er tøff kamp om strømkundene på Bryne. Dette betyr flere, og stadig mer attraktive tilbud om billig strøm for kundene. Strømdeals gjør det lettere for strømkunder å finne billigere og bedre strømavtaler, slik at de får mest mulig ut av konkurransesituasjonen med minst mulig arbeid.

Med andre ord tar anbudstjenesten vår jobben med å sette strømleverandørene opp mot hverandre og innhente de beste tilbudene fra de forskjellige strømleverandørene. Alt du trenger å gjøre er å velge og vrake. Tan at det koster deg noe, og uten forpliktelser.

Om norske Strømregioner

Strømregioner i Norge

Strømregioner i Norge. Kilde: Statnett

Norge er inndelt inn i fem strømregioner. Disse er Øst (N01), Sør (N02), Vest (N05), Midt (N03) og Nord (N04). De forskjellige strømregionene har litt forskjellige priser. Et par typiske tendenser i markedet er at de har særlig billig strøm nord, der mange er fritatt fra merverdiavgift og elavgift, og at det er billigere nettleie i sør og øst der utgiftene med nettet fordeles på mange brukere.

Nettleien på Bryne

Lyse Elnett er selskapet som har konsesjon som nettselskap på Bryne. Lyse eies av Time kommune sammen med 13 andre kommuner. Time kommune har en 5,8% eierandel i Lyse.

På Bryne er det Lyse som har ansvaret for drift, vedlikehold og utbygging av strømnettet.

Alle nettselskaper i Norge, inkludert Lyse Elnett, arbeider innenfor strenge rammer blant annet  når det gjelder hvor mye de har lov til å tjene på nettleie. Det er NVE som regulerer nettselskapene. På Nettsidene til NVE finner du mer informasjon om nettleie, avgifter og hvordan NVE regulerer nettselskapene.

Spotpris er stadig vanligere på Bryne

Forbrukerrådet har uttalt at nesten alle vil nyte godt av billigere strøm på lang sikt med avtaler som følger spotmarkedet på strømbørsen NordPool. Med spotprisavtaler tar strømleverandørene på seg liten eller ingen risiko med hensyn til svingninger i markedet, og kan dermed gi deg mye billigere strøm. Spotpris medfører naturligvis den ulempen at man vil å oppleve sterke svingninger i strømprisen.

Fastpris for deg som foretrekker forutsigbarhet fremfor alt annet

En turbulent strømregning kan være en påkjenning dersom man har et stramt budsjett, eller dersom man ikke liker overraskelser i haugen med regninger.

Fastprisavtaler kan ikke gi deg helt like regninger hver måned, men prisen per kilowattime vil alltid være den samme, så dersom forbruket ditt er noenlunde likt vil du ha mye mer forutsigbarhet enn det du hadde hatt med en spotprisavtale.

Ettersom fastprisavtaler innebærer høyere risiko for strømleverandørene kommer disse avtalene med både høyere priser og bindingstid. Likevel foretrekker mange forutsigbarhet over billigere strøm.

Vanskelig å velge? Variabelpris gir deg litt av alt

For de som ikke vil låse seg inn i en fastprisavtale med bindingstid, men likevel ønsker litt forutsigbarhet, kan en variabelpris avtale uten bindingstid og med to ukers varsel før prisendringer være tingen. Dette er en mellomting mellom fastpris og spotpris, og ligger også mellom disse i pris.

Reduser strømregningen din nå

Anbudstjenesten Strømdeals.no hjelper deg med informasjonen du trenger for å redusere strømregningen din på en lettvint måte som ikke tar opp mye av tiden din. Vi vil kontakte deg med matchende tilbud på bryne uten at det koster deg noe som helst. Tjenesten er også helt uforpliktende, så du står fritt til å takke ja eller nei til tilbudene du mottar. Fylle ut skjemaet vårt for å komme i gang, så tar vi hånd om resten. I mellomtiden kan du slappe av og hygge deg med tanken på billigere strøm!

Fordelene med Strømdeals.no

Fordeler med å bruke strømdeals.no inkluderer blant annet:

  • Spar deg selv bryet med å gå gjennom og samle informasjon om alle avtalene i markedet – vi har allerede gjort dette.
  • Sett deg selv i en god forhandlingsposisjon ved å la strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm
  • Du bestemmer selv om du vil fortsette med et av tilbudene. Tjenesten til strømdeals.no er 100% uforpliktende.
  • Gjør administrasjonen enklere ved å få både strøm og nettleie på samme faktura