Kontaktinformasjon
 • Selskap

  Bodø Energi Kraftsalg
 • Adresse

  Energihuset, Jernbaneveien 85, 8006 Bodø
 • Telefon

 • Nettside

  https://www.bodoenergi.no

Bodø Energi Kraftsalg

Om Bodø Energi Kraftsalg

Bodø Energi Kraftsalg, som er en del av det mer enn hundre år gamle konsernet Bodø Energi,  ble etablert i 2007 som et selskap som selger strøm til kunder i Bodø, Beiarn, Gildeskål, Saltdal, Rødøy, Lurøy og Træna. Bodø Energi er på sin side nettselskapet som er ansvarlige for Elektrisitetsnettet i det samme området.

En av fordelene med Bodø Energi Kraftsalg er at de har en sterk fokus på å gjøre tjenestene sine så sømløse som mulig. Dette betyr blant annet at du med denne strømleverandøren kan få nettleie og elektrisitet på en og samme regning, og at du kan bruke mobilappen deres til å lettere kommunisere med strømselskapet for å ordne ting som for eksempel betalingsutsettelse uten at det er nødvendig å kontakte kundestøtten.

Lokalt, lite og opptatt av kundene

Selv om Bodø Energi Kraftsalg er del av det mye større Bodø Energi, er dette et lite kraftselskap. De har for øyeblikket kun fem ansatte som alle sitter i Bodø. De ansatte er opptatt av å ha et genuint positivt forhold til kundene sine, og holder seg derfor langt unna slike ting som lokketilbud og annet lureri.

Produkter

Fastpris

Bodø Energi Kraftsalg har et utvalg av fastprisavtaler som inkluderer avtaler med bindingstid på 1, 2 eller 3 års bindingstid. Disse avtalene er alle tilgjengelige for både nye og eksisterende kunder med en maksimalt årlig strømforbruk på 25 000 kW.

Fastprisavtaler egner seg godt for kunder som ønsker å ha en forutsigbar strømpris over de neste 1-3 årene. Dersom du ønsker å avslutte en av fastpris-avtalene før bindingstiden er slutt er gebyret for dette 625 kroner.

Alle fastprisavtalene er uten månedsavgift, mens den faste strømprisen per kWt varierer. For fastprisavtale på 1 år ligger prisen på 60,9 øre/kWh, for 2 år ligger prisen på 51,5 øre/kWh, mens den reduseres til 46,9 øre/kWh dersom du låser inn prisen for de neste 3 årene.

Strømregningen for fastprisavtaler betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med Avtalegiro, E-faktura eller vanlig faktura i posten. Ved faktura tilsendt i posten vil du bli belastet et ekstra gebyr på 61,25 kr per faktura for dette.

Glimt-strøm #ActionNow

Glimt-strøm #ActionNow er en strømavtale fra Bodø Energi Kraftsalg som er spesialtilpasset de som ønsker å støtte favoritt-fotballaget sitt. Med denne avtalen vil 10 kroner fra strømregningen din automatisk gå til å støtte fotballklubben Bodø/Glimt. Med denne avtalen kjøper du også 100% lokal og fornybar energi fra Svartisen vannkraftverk.

Glimt-strøm #ActionNow har ingen bindingstid og er tilgjengelig for alle Bodø Energi Kraftsalg sine kunder. Månedsavgiften for avtalen er 61,25 kroner. Avtalen opererer med et påslag på 9,00 øre/kWt.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med Avtalegiro, E-faktura eller vanlig faktura i posten. Ved faktura tilsendt i posten vil du bli belastet et ekstra gebyr på 61,25 kr per faktura for dette.

Innkjøpspris

Innkjøpspris fra Bodø Energi Kraftsalg er en strømavtale med priser som følger markedet, men som jevner ting ut for deg slik at strømmen koster det samme uansett når på dagen du bruker den. Denne avtalen er helt uten bindingstid, slik at du kan avslutte avtalen når du ønsker det uten at du trenger å betale for dette.

Innkjøpspris-avtalen er tilgjengelig fra både nye og eksisterende kunder hos Bodø Energi Kraftsalg som har et maksimalt forbruk på 50 000 kW per år. Månedsvgiften for avtalen er 36,25 kroner, mens påslaget ligger på 6,13 øre/kWt.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med Avtalegiro, E-faktura eller vanlig faktura i posten. Ved faktura tilsendt i posten vil du bli belastet et ekstra gebyr på 61,25 kr per faktura for dette.

Spotpris

Med spotprisavtalen fra Bodø Energi Kraftsalg bestemmes prisen din fra time til time basert på prisene på strømbørsen Nord Pool. Denne typen avtale regnes for å være den billigste over tid, og dersom du følger med og justerer større deler av strømforbruket ditt til de tidene på dagen når det er billigere strøm, kan det bli enda billigere.

Ulempen er selvfølgelig at strømprisene kan være mer uberegnelige, og vil som regel stige en del utpå vinteren, så dette er kanskje ikke den beste løsningen for de som legger stor verdi i forutsigbarhet. Spotpris-avtalen har et fastbeløp på 39 kroner per måned, i tillegg til påslaget som ligger på          4,9 øre/kWh.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med Avtalegiro, E-faktura eller vanlig faktura i posten. Ved faktura tilsendt i posten vil du bli belastet et ekstra gebyr på 61,25 kr per faktura for dette.

Tilleggsfordeler fra Bodø Energi

Dersom du har dine egne solceller eller ønsker dette kan Bodø Energi hjelpe deg med både installasjon av dette i tillegg til at du kan selge eventuell overskuddsstrøm tilbake til Bodø Energi.

Finn beste og billigste strømavtale til ditt bruk!

Gratis og uforpliktende tjeneste

 • Privat
 • Bedrift
 • Borettslag
  1. Beskriv ditt behov

   Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

   Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

   Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

  Gå videre


  • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD   Vår rådgiver sammenligner de biligste og beste strømavtalene og presenterer topp 3 for deg over en telefonsamtale.

   Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på strøm for hele borettslaget med 15 enheter eller mer. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".   • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD    Vår rådgiver sammenligner de biligste og beste strømavtalene og presenterer topp 3 for deg over en telefonsamtale.

   TILBAKE
   Gå videre

   Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

     Få tilbud på bedre strømavtale